'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

8 σόκιν αλήθειες για το σεξ!!!!!!!!!

Καμιά φορά λένε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Ειδικά όταν μιλάς για το σεξ και ειδικότερα για θέματα όπως το μέγεθος, η απιστία, η ομοφυλοφιλία, το στοματικό και το πρωκτικό σεξ.

Όση επιστήμη και αν βάλεις από πίσω είναι πολύ δύσκολο να πείσεις για την ορθότητα των απόψεων σου.

Ωστόσο, οι ερευνητές δεν διστάζουν προχωρήσουν στη συλλογή δεδομένων, στην ανάλυση τους και την δημοσίευση των συμπερασμάτων τους και "γαία πυρί μιχθήτω":

Κάθε 7 δευτερόλεπτα

Η ιδέα ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε εφτά δευτερόλεπτα, όπως και το ότι χρησιμοποιούμε το 10 τοις εκατό του εγκεφάλου μας, είναι κάτι μεταξύ αστικού μύθου και πραγματικότητας.

Επαναλαμβάνεται καθημερινά αλλά κανείς δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει. Το ακριβές νούμερο δεν αντέχει καμία επιστημονική επαλήθευση. Σύμφωνα με την περίφημη έρευνα του Alfred Kinsey "Sexual Behavior in the Human Male", το 54 τοι εκατό των αντρών σκέφτονται το σεξ καθημερινά και αρκετές φορές κάθε μέρα, το 43 τοις εκατό μερικές φορές την εβδομάδα ή μερικές φορές το μήνα και το 3 τοις εκατό λιγότερο από μία φορά το μήνα.

Έχω πονοκέφαλο

Το στερεότυπο των πεινασμένων αντρών και των αδιάφορων γυναικών μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ένα κλισέ. Όπως αποδεικνύεται από τις επιστημονικές έρευνες, όταν οι γυναίκες μπαίνουν σε μια σταθερή σχέση η όρεξη τους για σεξ μειώνεται.

Σε τέσσερα χρόνια γάμου, λέει μια γερμανική έρευνα, λιγότερες από τις μισές γυναίκες θέλουν τακτικό σεξ και μετά τα 20 χρόνια μόνο το 20 τοις εκατό.

Αντίθετα η λίμπιντο στους άντρες είναι πιο σταθερή και δεν επηρεάζεται από τη διάρκεια της σχέσης. Η εξελικτική ψυχολογία προσφέρει, εδώ, μια εξήγηση: Το σεξ στις γυναίκες εξυπηρετεί το ζευγάρωμα και τη δημιουργία σχέσεων, ενώ στους άντρες την αναπαραγωγή των χαρακτηριστικών του στον γενικό πληθυσμό.

Με το χάρακα.. στο χέρι

Για όσο καιρό στην ανθρώπινη ιστορία υπάρχει υποδεκάμετρο, οι άντρες πάντα προσπαθούσαν να βρουν πόσο «μεγάλοι» είναι. «Δεν έχεις πρόβλημα. Σου φαίνεται μικρό» διαβεβαίωνε κάποτε ο Ernest Hemingway το Francis Scott Fitzgerald «Και δεν είναι το μέγεθος σε ανάπαυση αυτό που μετράει αλλά το πόσο θα φτάσεις. Επίσης είναι θέμα γωνίας».

Το πρόβλημα με το μέγεθος του πέους είναι διπλό. Αφενός όλες οι μέθοδοι μετρήσεις περιέχουν ένα σημαντικό σφάλμα. Άλλες βασίζονται σε δεδομένα που προκύπτουν από εθελοντικές αναφορές, άλλες γίνονται από εταιρείες προφυλακτικών σε θέρετρα διακοπών και άλλες χρησιμοποιούν αμφιλεγόμενες μεθόδους (π.χ. χορήγηση φαρμάκων).

Αφετέρου το μέγεθος σε χαλάρωση όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο Ernest Hemingway δεν σχετίζεται στατιστικά με το μέγεθος σε στύση. Τα μικρότερα σε χαλάρωση κερδίζουν μεγαλύτερο ποσοστό μήκους κατά τη στύση για να έρθουν στα ίδια επίπεδα με αυτά που πεσμένα φαίνονται μεγαλύτερα.

Η μάστιγα

Ο HIV δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα όσο κάποιοι μπορεί να πιστεύουν. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο "Journal of the American Medical Association" ένας υγιής άντρα που κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό έχει μια στα πέντε εκατομμύρια πιθανότητες να προσβληθεί από γυναίκα που δεν κάνει χρήση ναρκωτικών. Η πιθανότητα για μια γυναίκα να προσβληθεί μέσω σεξ από έναν φορέα του HIV είναι μικρότερη από μία στις χίλιες.

Σε μόλις τρία λεπτά

Κρίνοντας από τις ταινίες της Jenna Jameson και τα ανδρικά περιοδικά μπορεί να υποθέσει κανείς ότι το σεξ διαρκεί ώρες. Οι έρευνες ωστόσο άλλα δείχνουν και προσδιορίζουν τη μέγιστη διάρκεια της συνουσίας στα 3 έως 7 λεπτά.

Η αντρική φύση

Ένας από τους λόγους που έχουμε επιβιώσει για χιλιάδες χρόνια είναι ότι η εξέλιξη έχει προγραμματίσει τους άντρες να είναι άπιστοι. Η βιολογική αποστολή του άντρα είναι να εναποθέσει το σπέρμα του όσες περισσότερες φορές γίνεται, σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.

Μπορεί να μην ακούγεται ωραίο αλλά είναι αλήθεια. Μεταξύ των αντρών επομένως θα αναπτύσσεται ένας ιδιαίτερα έντονος ανταγωνισμός για τις περισσότερες, τις πιο όμορφες και τις πιο νέες –και κατ’ επέκταση πιο γόνιμες- γυναίκες. Προφανώς στην προσπάθεια τους αυτοί οι άντρες θα μετέλθουν όλων των μέσων από το βιασμό μέχρι και την εξαγορά.

Και η πάρα-φύση...

Τόσο έντονα χαραγμένο είναι το ένστικτο της αναπαραγωγής στους άντρες που κάθε γυναικεία υποδοχή είναι καλοδεχούμενη. Ωστόσο από δημογραφικές μελέτες φαίνεται ότι ένα μεγάλο ποσοστό αντρών προτιμούν το στοματικό σεξ, μια πολύ μικρή μειοψηφία το πρωκτικό. Πάντα όμως και οι δύο κατηγορίες είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτούς που προτιμούν την κολπική διείσδυση.

Το "Gay" γονίδιο

Αν και το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας -αν υπάρχει- δεν έχει βρεθεί υπάρχουν αρκετά επιστημονικά δεδομένα για να στηρίζουν την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία στους άντρες κάθε άλλο παρά «κουσούρι» είναι και μάλιστα συμβάλλει στη διαιώνιση του είδους.

Σύμφωνα με την θεωρία των ανταλλαγμάτων ένα «ελάττωμα» μπορεί να διατηρείται το γενικό πληθυσμό σε σημαντικά ποσοστά γιατί προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα. Π.χ. η δρεπανοκυτταρική αναιμία μπορεί να είναι μια πάθηση αλλά στους μεσογειακούς πληθυσμούς προστατεύει από την ελονοσία και διατηρεί σημαντικά ποσοστά στον πληθυσμό.

Η ομοφυλοφιλία παρότι δεν ευνοεί άμεσα στην αναπαραγωγή μπορεί να δίνει ποικιλομορφία στην σεξουαλική ευχαρίστηση, να μειώνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των αντρών και να αφήνει μεγαλύτερο περιθώριο για συμμετοχή τους στην ανατροφή των παιδιών, που στο ανθρώπινο είδος είναι εξίσου σημαντική με την παραγωγή τους.

Πηγές: Psychology Today, Springer Link, WebMD 

από το ΜΕΝ24 
http://souitavip.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου