'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πρόταση για παράδοση ανοιχτών δεμάτων στα ταχυδρομεία!!!!

Τ
α μέτρα προστασίας των ταχυδρομικών μεταφορών σε όλη την αλυσίδα διακίνησης δεμάτων εξετάστηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα.


Κατά τη σύσκεψη και στο πλαίσιο της συζήτησης που εξελίσσεται στην Ε.Ε. σε επίπεδο Ταχυδρομείων και Πολιτικής Αεροπορίας, προτάθηκε η παράδοση ανοιχτών δεμάτων τα οποία θα σφραγίζονται ενώπιον ταχυδρομικού υπαλλήλου κατά το πρότυπο των συστημένων, με ιδιαίτερη μέριμνα στο απόρρητο των επικοινωνιών και την τυχόν καθυστέρηση στη διαβίβαση. 

Επίσης δόθηκαν εντολές για την έκδοση εγκυκλίων και πιστή τήρηση των κανονισμών.
Ακόμη, συζητήθηκε η καθιέρωση γενικευμένης χρήσης εσωτερικού κυκλώματος καταγραφής σε όλα τα γραφεία παράδοσης φακέλων και δεμάτων, σύστημα που λειτουργεί στα περισσότερα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. 

Όπως αναφέρθηκε, τα ΕΛΤΑ, οι Ταχυμεταφορές και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ακολουθούν όσα προβλέπονται για όλες τις χώρες της Ε.Ε. Με δεδομένο ότι για τα πακέτα που εστάλησαν στο εξωτερικό από την Ελλάδα, προκαλώντας το διεθνές ενδιαφέρον, δεν υπήρξε εμπλοκή καμιά κρατικής υπηρεσίας, η ΥΠΑ έχει ζητήσει αναλυτική έκθεση αξιολόγησης των συμβάντων. 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου