'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Τον συνέλαβαν... γιατί φωτογράφιζε... πάνω από τις φυλακές!!!

Έ
να απίστευτο περιστατικό, που συνέβη την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ρεπόρτερ».

Όλα συνέβησαν όταν ο ανεμοπτεριστής θέλησε να εξασκήσει το αγαπημένο του χόμπι, που δεν είναι άλλο από τη λήψη αεροφωτογραφιών. 

Ο Έλληνας μεσήλικας φωτογράφος, ήθελε μάλιστα να φωτογραφήσει το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Χάραμα», που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή, το οποίο, αναμφίβολα, αποτελεί εδώ και χρόνια το νυχτερινό «στολίδι» της περιοχής. Αυτό, λοιπόν, θέλησε να απαθανατίσει από αέρος μέσω του φακού του ο φωτογράφος. 

Μέχρι εδώ όλα καλά. Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο ανεμοπτεριστής εθεάθη από κατοίκους να περιίπταται κάποια στιγμή πάνω από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου και ειδοποίησαν τις Αρχές, καθώς θεώρησαν ότι φωτογράφιζε τους χώρους του σωφρονιστικού καταστήματος. 

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, καθώς, σύμφωνα και με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών από αστυνομικά τμήματα, στρατόπεδα, όπως επίσης και από σωφρονιστικά ιδρύματα.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι υπεύθυνοι των φυλακών, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο φωτογράφος συνελήφθη από την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. 

Εκεί φέρεται να υποστήριξε ότι «απλά και μόνο τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη λήψη φωτογραφιών από αέρος, μιας και έχω τη δυνατότητα να πετάω με ανεμόπτερο. Δεν είχα κανένα σκοπό να φωτογραφίσω τις φυλακές». Βέβαια, η αστυνομία για να σιγουρευτεί απολύτως, του εξέτασε και τη φωτογραφική μηχανή και δεν διαπιστώθηκε το παραμικρό, με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να αφεθεί ελεύθερος. 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου