'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Χρυσές δουλειές οι ενεχυροδανειστές!!

Οι ενεχυροδανειστές και οι πωλητές μεταχειρισμένων χρυσαφικών στην Αυστραλία φαίνεται να κάνουν... χρυσές δουλειές στις μέρες μας με την άνοδο της τιμής του χρυσού. Αρκετοί μάλιστα δεν διστάζουν μάλιστα να πουλούν ακόμη και τα χρυσά σφραγίσματα των δοντιών τους.

Η τιμή του χρυσού έχει φτάσει τα 355 δολάρια Αυστραλίας η ουγγιά, εκείνοι όμως που πουλούν τα χρυσαφικά τους δεν ωφελούνται στην ουσία από την άνοδο της τιμής του χρυσού. Εκεί συνιστά μεγάλη προσοχή εκπρόσωπος της Ένωσης Καταναλωτών, ο Κρίστοφερ Ζιν, λέγοντας ότι είναι προτιμότερο οι ενδιαφερόμενοι να πουλούν μέσω ebay ή σε παλαιοπωλείο (antique shop).

Ο ίδιος συνιστά, επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι οι πολύτιμες πέτρες δεν υπολογίζονται από τους ενεχυροδανειστές.

Συμβουλεύει, επίσης, να γίνεται κάποια έρευνα αναφορικά με τις προσφερόμενες τιμές, δεδομένου ότι διαφέρουν από μαγαζί σε μαγαζί. Στην άνοδο της τιμής του χρυσού συνέβαλε η πτώση της τιμής του αμερικάνικου δολαρίου και η παγκόσμια οικονομική κρίση η οποία ακόμη καλά κρατεί… 


sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου