'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Καθηγήτρια έκανε γυμνή μπάνιο με τις μαθήτριες της…!!!

Καθηγήτρια μουσικής από την Ουαλία κατηγορείται ότι έκανε μπάνιο μαζί με τις ανήλικες μαθήτριές της, λέγοντας τους μάλιστα πως τις «αγαπάει».

Η Debbie Lloyd-Jones, διευθύντρια μουσικής στο Γενικό Λύκειο Oakdale στο Blackwood, Gwent της Ουαλίας, αντιμετωπίζει την ποινή της διαγραφής ύστερα από τις κατηγορίες κοριτσιών από 13 έως 16 χρονών, ότι ανέπτυξε απρεπείς σχέσεις μαζί τους. Δυο από τα κορίτσια κατηγορούν την 36χρονη καθηγήτρια ότι τους έδινε δώρα και ότι συνολικά τους έχει στείλει πάνω από 1.000 γραπτά μηνύματα.

Κατά την ακρόαση αποδείχθηκε ότι η Lloyd-Jones αγόραζε
λούτρινα αρκουδάκια, αρώματα και κοσμήματα ως δώρο για τα νεαρά κορίτσια, ενώ τους έστελνε ανάρμοστα μηνύματα αγάπης. Η καθηγήτρια ζητούσε από τις κοπέλες να κρατάνε τα δώρα και τα μηνύματα κρυφά από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή η 36χρονη, μετά το τέλος μουσικής παράστασης στο Λύκειο το οποίο διδάσκει, έβγαλε τα ρούχα της και μπήκε στο ντους μαζί με κάποιες από τις ανήλικες μαθήτριες της. Ο Huw Roberts, που παρουσίασε την υπόθεση κατά της καθηγήτριας, είπε: «Η κυρία Lloyd-Jones λούστηκε και συμμετείχε σε απρεπείς πράξεις με τις ανήλικες. Ίσως να έπαιξαν με το παγωμένο νερό. Δεν υπάρχει κανένας όμως ισχυρισμός για σεξουαλική παρενόχληση.»

Η καθηγήτρια, αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί από το Γενικό Συμβούλιο Διδασκαλίας της Ουαλίας, για ανήθικη συμπεριφορά απέναντι στις ανήλικες και προς το παρόν δεν πηγαίνει στο σχολείο.

Όπως είπε ο διευθυντής του σχολείου, Chris David, οι κατηγορίες ξεκίνησαν από τον φόβο των γονιών των κοριτσιών ότι η σχέση της καθηγήτριας με τις κόρες τους μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από φιλικές.

Η Lloyd-Jones αποδείχθηκε ότι μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου 2007, είχε στείλει μόνο στη μια από τις δυο κοπέλες, 1.124 γραπτά μηνύματα, 25 μηνύματα με εικόνα και 44 κλήσεις προς το κινητό της ανήλικης. Η αστυνομία έκανε έρευνα για τη συμπεριφορά της καθηγήτριας, αλλά δεν βρήκε κάτι ενοχοποιητικό. Οι ακροάσεις συνεχίζονται.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου