'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Συνέλαβαν γνωστό μοντέλο και "κονφερασιέ" με ναρκωτικά...!!!1

Ξινή βγήκε η προ εβδομάδας επίσκεψη στον Πύργο για γνωστό "κονφερασιέ" και για τη φίλη του, πασίγνωστό μοντέλο. 

Μπαίνοντας σε νυχτερινό μαγαζί, έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς της Δίωξης και «έμπλεξαν».

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πραγματοποιούσαν έλεγχο στο συγκεκριμένο μπαράκι, λίγο πριν ξεκινήσει ουσιαστικά η δουλειά. 


Την ώρα που ήταν έτοιμοι να φύγουν, είδαν τον 33χρονο "κονφερασιέ" , που θα εμφανιζόταν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί, να καταφθάνει συνοδευόμενος από το πασίγνωστο εντυπωσιακό μοντέλο (με σημαντικές διακρίσεις, από τις κορυφαίες της εγχώριας show biz).

Σε έλεγχο που έγινε... στον 33χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του 0,8 γραμμάριο χασίς. Τον συνέλαβαν και ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν έρθει στον Πύργο. Εκεί βρήκαν 0,2 γραμμάριο χασίς κι έτσι συνελήφθη και η 30χρονη "μοντέλα", διότι το αυτοκίνητο ήταν δικό της.


Ο "κονφερασιέ" αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με πολύ χιούμορ, ενώ το μοντέλο τα είχε χάσει, μιας και βρέθηκε μπλεγμένη σε μια υπόθεση χωρίς να φταίει, όπως φάνηκε αργότερα.


Το πρωί πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, όπου ο 33χρονος δήλωσε πως η μικροποσότητα χασίς ήταν δική του και δεν είχε καμία ανάμειξη και γνώση το μοντέλο - φίλη του. Έτσι στο Αυτόφωρο καταδικάστηκε σε τριάντα ημέρες φυλάκιση με αναστολή, καθώς δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές, πλήρωσε την ποινή και αφέθηκε ελεύθερος.


Στη συνέχεια πήραν το δρόμο της επιστροφής, προσπαθώντας να αφήσουν πίσω την «τραυματική» εμπειρία του Πύργου.

Πηγή:dete.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/12/blog-post_4094.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου