'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Παπουτσής μαινόμενος κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια...!!!

Ο ΣΥΝ απάντησε κάνοντας λόγο άθλια επίθεση του υπουργού 

Οξύτατη αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή την επίθεση εναντίον του βουλευτή της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, έκανε λόγο για "προσβολή της δημοκρατίας", "φωτογραφίζοντας" ως υπεύθυνο των επεισοδίων το ΣΥΡΙΖΑ.

"Ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι με μισόλογα αναφέρονται σε ένα περιστατικό που προσέβαλε τη δημοκρατία; Ποιο είναι εκείνοι που δημιουργούν το κλίμα αυτό; Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ δύσκολη η απάντηση σε αυτό το ερώτημα", είπε- μεταξύ άλλων- ο κ. Παπουτσής και πρόσθεσε: "Ποιος είναι τελικά εκείνος που τροφοδοτεί με τόσο μίσος τη νεολαία, εμπνέει και ενθαρρύνει σε πράξεις βίας. Ποιοι παίρνουν την πρωτοβουλία και την πολιτική ευθύνη".

Ο ΣΥΝ απάντησε κάνοντας λόγο "άθλια επίθεση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη".

"Αντί να απολογηθεί για την αναίτια και βίαιη επίθεση ενάντια στη Νεολαία Συνασπισμού και τον τραυματισμό του γραμματέα της Νεολαίας Συνασπισμού στο χώρο των δικαστηρίων, επιτίθεται με τη σειρά του στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ", σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει: "Τώρα πια είναι ξεκάθαρο ποιος εκτρέφει την αστυνομική βία, ποιος αφιονίζει τα σώματα ασφαλείας και ποιος ενθαρρύνει την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών".

"Ο δρόμος του αυταρχισμού είναι ολισθηρός και η ευθύνη του Υπουργού που τον βαδίζει τεράστια", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΝ.

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17573

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου