'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χειρόφρενο λίγο πριν τα Χριστούγεννα - Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις από τη Δευτέρα λόγω νέων κινητοποιήσεων στα μέσα μεταφοράς ...

Εβδομάδα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό - Oι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις προτεινόμενες από το υπουργείο Υποδομών αλλαγές στη δομή των αστικών συγκοινωνιών.

Οι αντιδράσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς συνεχίζονται για τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υποδομών. Ετσι, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι:
- Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
- Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου: Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
- Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου: Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.
- Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
- Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου: Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
Στο μεταξύ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) κήρυξαν 3ωρη στάση εργασίας 12 με 3 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στη 1 μ.μ. στο Σύνταγμα για την προσεχή Τετάρτη, 22 του μήνα, ημέρα που στη Βουλή θα τεθεί προς ψήφιση ο προϋπολογισμός του 2011

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17573

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου