'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Κάθε φορά που χαίρεται, σταματά η καρδιά της....!!!!

Τα Χριστούγεννα «τρέμει» η , μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού που φοβάται μήπως η μικρή ενθουσιαστεί πολύ από τις γιορτές και… σταματήσει να χτυπά η καρδιά της! Η μικρή Holly, υποφέρει από ένα σπάνιο σύνδρομο που κάνει την καρδιά της να σταματά κάθε φορά που χαίρεται πολύ με κάτι.

 Αυτό διαρκεί περίπου 30 δεύτερα μέχρι που η Holly ξεκινά να αναπνέει ξανά. Τα 30 αυτά δεύτερα όμως φαντάζουν σαν αιωνιότητα για την 42χρονη μητέρα της και τον 50χρονο πατέρα της.

Κάθε γονιός το μόνο που θέλει να είναι να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο, όμως η Tina Cleveland με τον σύζυγο της Ray, παλεύουν για το ακριβώς αντίθετομιας και η παραμικρή στοίβα δώρων κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορεί να αποδειχτεί μοιραία για την μικρούλα: «


Σου ραγίζει την καρδιά να βλέπεις το προσωπάκι της να φωτίζεται από χαρά, και έπειτα να πρέπει αμέσως να την ηρεμήσεις ξανά. Αποφεύγω ακόμα και να τη ρωτήσω τι δώρο θέλει γιατί δεν θέλω να ενθουσιαστεί πολύ όταν το δει», λέει η 42χρονη μητέρα.


Η Tina, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την Holly απ΄όταν ήταν εννέα μηνών: «Εκεί που έκλαιγε, ξαφνικά σταματούσε και γινόταν άσπρη και ακίνητη. Μετά από μερικά δεύτερα επέστρεφε, αλλά ήταν τρομαχτικό»


Η μικρούλα παθαίνει κατά μέσο όρο μια ή δυο κρίσεις ανά εβδομάδα, ενώ δεν υπάρχει καμία θεραπεία για την περίπτωση της.



Πηγη:star.gr
http://www.ierosagon.org/2010/12/blog-post_3794.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου