'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Εγνατία: κακοτεχνίες και… ντουφέκια!!!!

ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

Μέχρι τώρα ξέραμε την Εγνατία (οδό) των χρονοδιαγραμμάτων που… τριπλασιάζονταν. Την Εγνατία του Σουφλιά που έκανε δεκάδες εγκαίνια τμημάτων των τριών χιλιομέτρων!Που δεν άφηνε τον υφυπουργό του Καλογιάννη να εγκαινιάσει ούτε… μέτρο! 

Που εν όψει εκλογών έδινε εντολή να δουλεύουν τα συνεργεία με χιόνι, νεροποντές και θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Έτσι, μάθαμε πρόσφατα την Εγνατία των κακοτεχνιών, των υποχωρήσεων του οδοστρώματος, και τέλος της πλημμύρας του ενός μέτρου! 

Μάθαμε την Εγνατία που από Ηγουμενίτσα μέχρι Βέροια δεν έχει ούτε πρατήριο. Μάθαμε την Εγνατία ξέφραγο αμπέλι. Το μόνο που δεν περιμέναμε να δούμε είναι η «Εγνατία των ντουφεκιών»!Την Τετάρτη, στις 2.30 το μεσημέρι επιστρέφαμε από Ηγουμενίτσα και ανηφορίζαμε για τη σήραγγα της Δωδώνης. 

Κάπου 300 μέτρα πριν τη σήραγγα, στο σημείο του κόμβου της Δωδώνης, αντιληφθήκαμε από μακριά (ευτυχώς) τρεις άνδρες με στολή στρατιωτικής παραλλαγής και φωσφορίζουσες πορτοκαλί λωρίδες. Δίπλα τους είχαν ένα τζιπ. Ξαφνικά, ο ένας από αυτούς εισέβαλε στο οδόστρωμα και στάθηκε στη μέση! Μειώσαμε αμέσως ταχύτητα διαπιστώνοντας ότι «κάτι συμβαίνει».

Πλησιάζοντας σε μικρή σχετικά απόσταση είδαμε έκπληκτοι αυτόν που βρισκόταν καταμεσής στο οδόστρωμα, αλλά και τον άλλο που μπήκε επίσης ένα μέτρο μέσα στο οδόστρωμα, να σηκώνουν από ένα ντουφέκι, και να πυροβολούν προς την απέναντι πλευρά! 

Δύο δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς, περάσαμε ανάμεσά τους. Δεν τους κάηκε καρφί! Ήταν κυνηγοί! Κυνηγούσαν μέσα από το οδόστρωμα της Εγνατίας! Εμείς τη γλυτώσαμε παρά-τρίχα, κι’ αυτούς ούτε που τους ένοιαξε!

Ειδοποιήσαμε αμέσως την Εγνατία Α.Ε. δεν ξέρουμε τη συνέχεια.Τελική διαπίστωση: Αυτά δε συνέβαιναν ούτε στην Ουγκάντα επί Αμίν Νταντά! Ας το έχει υπόψη του ο Κυνηγετικός Σύλλογος!


ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ  
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου