'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Έζησα τον ίδιο εφιάλτη»!!!!

Τ
ο τροχαίο ατύχημα του κρητικού τραγουδιστή δεν άφησε ασυγκίνητο τον Κώστα Μακεδόνα, καθώς πριν δυόμισι χρόνια βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση.

Ο Μακεδόνας επέβαινε σε ελικόπτερο, το οποίο αντιμετώπισε πρόβλημα και έπεσε προκαλώντας στον τραγουδιστή σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική του στήλη. Μάλιστα, είχε διαγνωστεί ότι θα μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά με τη βοήθεια των γιατρών τα κατάφερε. 

Έτσι, σύμφωνα με την Espresso, στο άκουσμα της είδησης για τον Μανώλη Κονταρό ευαισθητοποιήθηκε αμέσως και επικοινώνησε με τους ανθρώπους του συναδέλφου του, χωρίς να υπάρχει φιλία μεταξύ των δυο αντρών. «Ο Κώστας Μακεδόνας ενδιαφέρθηκε αμέσως για την υγεία του Μανώλη δίνοντάς μας τις κατάλληλες συμβουλές για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του με τον πιο σωστό τρόπο, τα πρώτα δύσκολα 24ωρα», δήλωσαν οι συγγενείς του. 

Ο Κώστας Μακεδόνας είχε χειρουργηθεί από τον ίδιο γιατρό με τον Μανώλη Κονταρό στον «Ευαγγελισμό» και μάλιστα επισκέφτηκε στην εντατική τον κρητικό λυράρη. Εκτός απ΄αυτόν τον έχουν επισκεφτεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Πηγή Δεβερτζή, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Λίζα Δουκακάρου και η Μπηλιώ Τσουκαλά. 

http://dete.gr/news.php?article_id=17763

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου