'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μαζέψαμε 400.000 λίρες για να σώσουμε το παιδί μας!!!!

Oταν ο 4χρονος Jamie Inglis διαγνώστηκε με καλπάζουσα μορφή καρκίνου, οι γονείς του έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν ...περίπου 400.000 λίρες Αγγλίας προκειμένου το παιδί τους να γλιτώσει από σίγουρο θάνατο. 

Ο 38χρονος πατέρας John Inglis και η 35χρονη μητέρα Vicky, έπαθαν σοκ, όταν τους ενημέρωσαν οι γιατροί ότι το νευροβλάστωμα του γιου τους είναι τόσο σοβαρό που τους έδιναν μόλις 30% ποσοστό ζωής.
Η διάγνωση δεν τους πτόησε και έτσι ψάχνοντας στο Ίντερνετ σχετικά με την πάθηση του μικρού Jamie, ανακάλυψαν ότι μια πρωτοπόρα, αλλά πολυδάπανη θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες , θα μπορούσε να τους δώσει πολλές ελπίδες.
Έτσι, το ζεύγος Inglis κίνησαν Γη και ουρανό για να συγκεντρώσουν τις 400.000 λίρες Αγγλίας που κόστιζε η θεραπεία. Δημιούργησαν site στο Ίντερνετ, βγήκαν στους δρόμους ζητιανεύοντας χρήματα, ζήτησαν βοήθεια μέχρι και από αγνώστους στο Yorkshire και τη Γερμανία.

Όλοι βοήθησαν για να συγκεντρωθούν τα χρήματα. Φίλοι και γνωστοί οργάνωναν εκδηλώσεις, κάποιοι ποδηλάτες έκαναν εκατοντάδες μίλια για να μαζέψουν λεφτά, ενώ μια γυναίκα δώρισε όλα τα χρήματα από τα 60α γενέθλιά της. Κάποιος άγνωστος δώρισε 8.500 λίρες και μια φιλανθρωπική οργάνωση 40.000 λίρες.
«Ήταν πραγματικά απίστευτο. Αυτό που έγινε ήταν πολύ ταπεινό και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το ξεπληρώσουμε όπως πρέπει σε όλους αυτούς που μας βοήθησαν» είπε η μητέρα, ενώ ο πατέρας συμπλήρωσε «Στην αρχή δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Jamie ήταν πολύ άρρωστος και οι γιατροί μας είχαν συμβουλέψει ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνον. Εμείς όμως έπρεπε να προσπαθήσουμε».
Ο Jamie, που σήμερα είναι 5 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2009. Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο μικρός είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά, ο οποίος είχε εξαπλωθεί και στο υπόλοιπο σώμα.
Η χημειοθεραπεία ήταν δύσκολη και κράτησε αρκετό καιρό. Τον Ιανουάριο αυτού του χρόνου, το σώμα του άρχισε να ανταποκρίνεται και τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Τα χρήματα συνέχισαν να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας και κάλυπταν όλες τις επιπλέον χρεώσεις.
Τώρα πια ο Jamie είναι υγιής, τα ξανθά μαλλιά του μεγαλώνουν και πάλι, το χαμόγελό του είναι μεγαλύτερο από ποτέ και είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει σχολείο τον Φεβρουάριο. «Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το μέλλον, αλλά κάθε μήνας που περνάει και ο Jamie δεν έχει καρκίνο, έχουμε όλο και περισσότερες πιθανότητες ότι δεν θα γυρίσει ποτέ» λέει η τρισευτυχισμένη πλέον μητέρα. 

http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου