'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ: Δεν θα γίνω συμμέτοχος σε αδιέξοδα

Γ
ια τα εργασιακά, τις απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά και τις εσωκομματικές αλλαγές της Νέας Δημοκρατίας δίνει απαντήσεις ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής».

Για ακόμη μια φορά δηλώνει την αντίθεση του κόμματός του στο μνημόνιο, ενώ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι οδήγησε την χώρα σε αδιέξοδο.
Σχολιάζοντας τις αλλαγές που γίνονται στο Δημόσιο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προτείνει «πάγωμα» των προσλήψεων. « Είμαστε αντίθετοι προς τις μαζικές απολύσεις, γιατί δεν θα έχουν αποτέλεσμα ή θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Θα καταλήξουμε να έχουμε το ίδιο έλλειμμα (παρά τις απολύσεις) και πολύ μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα. Όταν απολύεται ένας εργαζόμενος από το Δημόσιο, το κράτος δεν γλιτώνει το πλήρες κόστος της μισθοδοσίας του. Του καταβάλει επίδομα ανεργίας και χάνει το φόρο εισοδήματος που πλήρωνε ο σημερινός άνεργος όταν εργαζόταν», δηλώνει μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, δηλώνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές και ανανέωση στο κόμμα του, πάντα με γνώμονα τη συνέπεια. Σε ερώτηση σχετικά με τις επόμενες εκλογές και τα νέα δεδομένα στην «πολυκατοικία», ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθαρίζει την πολιτική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία. «Στις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν θα υπάρξουν τρεις πολιτικές επιλογές:1) Αυτοί που στηρίζουν την πολιτική του μνημονίου, οι οποίοι ξέρουν τι θα ψηφίσουν: το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. 2) Αυτοί που καταγγέλλουν το μνημόνιο χωρίς να προτείνουν τίποτε. Όσοι αυτό επιλέγουν, επίσης ξέρουν τι θα ψηφίσουν, την Αριστερά. 3) Εκείνοι που διαφωνούν με το μνημόνιο και ζητούν μια άλλη πολιτική με ανάκαμψη και ανάπτυξη. Και τέτοια στάση έχει εκφράσει μόνο η Νέα Δημοκρατία. Με συνέπεια, από την αρχή και χωρίς καμία ταλάντευση[...] Δεν με ενδιαφέρουν τα "προσωπικά φέουδα", που τώρα κάποια τα ονομάζουν "διαμερίσματα πολυκατοικίας" και θέλουν να τα διαπραγματευτούν ως ποσοστά τους,λες και πρόκειται για κοινόχρηστα», είναι η απάντησή του, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα συνεργασίας. 


ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"
dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου