'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο το ΙΚΕΑ Ιωαννίνων!!

Έτοιμο το πολυκατάστημα ΙΚΕΑ. Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου,στις 10 το πρωί.

Το πολυαναμενόμενο πολυκατάστημα ΙΚΕΑ στα Γιάννενα είναι πλέον γεγονός. Σε μία έκταση 18.000m² οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν περισσότερα από 7.500 προϊόντα και αμέτρητες λύσεις για το σπίτι. 

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε μια έκθεση με 44 δωμάτια και 3 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Το κατάστημα που θα απασχολεί 235 υπαλλήλους, χωρίζεται σε τρία διαφορετικά μέρη: το τμήμα όπου παρουσιάζονται τα έπιπλα, το τμήμα που διαθέτει είδη για τον οικιακό εξοπλισμό και το τμήμα της άμεσης παραλαβής (self serve) των προϊόντων σε επίπεδες χάρτινες συσκευασίες (flat packs).Εκτός από τους χώρους έκθεσης το κατάστημα διαθέτει εστιατόριο, χωρητικότητας 250 ατόμων, κατάστημα με αυθεντικά σουηδικά τρόφιμα, γλυκά και ποτά, ένα café στην έξοδο, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει ειδικά φυλασσόμενος παιδότοπος.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από 15 ταμεία, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 800 θέσεις parking στον περιβάλλοντα χώρο.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή του καταλόγου ΙΚΕΑ σε 250.000 νοικοκυριά σε όλη την Ήπειρο, τις περιοχές της Δ. Μακεδονίας και των νησιών του Ιονίου. Το ΙΚΕΑ με τον κατάλογό του δεσμεύεται ότι θα έχει σταθερές τιμές για ένα χρόνο. 

http://kapistri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου