'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Παιδόφιλος εργαζόταν σε παιδικούς σταθμούς...!!!

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση στην Ολλανδία με έναν 27χρονο υπάλληλο παιδικών σταθμών ο οποίος έχει κακοποιήσει 50 παιδιά εκ των οποίων τα περισσότερα είναι βρέφη.

Γεννημένος στη Λετονία, ο 27χρονος συνελήφθη στις 7 Δεκεμβρίου μετά από την εμφάνιση φωτογραφιών πορνογραφικού περιεχομένου με παιδιά σε ιστοσελίδες στις ΗΠΑ, μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο της Ολλανδίας NOS.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Άμστερνταμ, ο επικεφαλής της αστυνομίας Μπέρναρντ Βέλτεν, είπε ότι ο άνδρας αυτός είναι ύποπτος για κακοποίηση "30 έως 50 παιδιών", αλλά τόνισε ότι διεξάγονται έρευνες.

Η ολλανδική τηλεόραση ανέφερε ότι οι γονείς των θυμάτων καθώς και οι γονείς άλλων παιδιών, που πήγαιναν στους παιδικούς σταθμούς Het Hofnarretje και Jenno's Knuffelparadijs και σε άλλους ενημερώθηκαν για το ότι ο ύποπτος ομολόγησε σε δύο κεκλεισμένων των θυρών συναντήσεις την Κυριακή στο Grand Hotel.

Τα κρούσματα κακοποίησης σημειώθηκαν όχι μόνο στους δύο παιδικούς σταθμούς, αλλά και σε πολλά από τα σπίτια των παιδιών, όπου ο συλληφθείς εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ, αναφέρει δημοσίευμα της De Telegraaf.

Ο δράστης διαφήμιζε τις υπηρεσίες του μέσω του Ίντερνετ. Μία μεγάλη ποσότητα από παιδικές φωτογραφίες και άλλο πορνογραφικό υλικό βρέθηκε στο σπίτι του.

Οι ολλανδικές αρχές προσέφεραν στους γονείς των θυμάτων επαγγελματική βοήθεια και κάλεσαν τα ολλανδικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης να "επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στη δημοσιογραφική κάλυψη της υπόθεσης", μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός NOS.


http://cosmo.gr/

1 σχόλιο:

  1. Δεφίγγος παιδόφιλος της Θήβας.
    Είναι γνωστός για την δράση του ο παιδόφιλος της Θήβας Δεφίγγος Στέφανος. Τι πρέπει να γίνει για να τον κλείσουν μέσα. Μέχρι πότε οι παιδόφιλοι σαν τον Δεφίγγο θα κυκλοφορούν στην Θήβα ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή