'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Όχι στην αποφυλάκιση του Ψωμιάδη από τον εισαγγελέα

Όχι στην αποφυλάκιση του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη από τον εισαγγελέα που με πρότασή του ζητεί ν’ απορριφθεί η προσφυγή που κατέθεσε ο επικεφαλής του ομίλου «Ασπίς Πρόνοια» κατά του εντάλματος για την προσωρινή του κράτηση.

Ο εισαγγελέας θεωρείται ότι ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτη είναι ύποπτος φυγής και επικίνδυνος να διαπράξει, εάν αφεθεί ελεύθερος και νέα αδικήματα.

Καθοριστική για τον εισαγγελικό λειτουργό, όπως εκτιμάται, ήταν η πληροφορία που είχε φθάσει από άλλοτε συνεργάτη του επιχειρηματία ότι σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό και οδήγησε άλλωστε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Τον τελευταίο λόγο θα έχει, πάντως, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας που αναμένεται να έχει εκδώσει το βούλευμά του έως μεθαύριο.


Στις αρχές του χρόνου, εξάλλου, ο Π. Ψωμιάδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με 150 επενδυτές της «Αspis Capital» που έχουν στραφεί εναντίον του διεκδικώντας τα χρήματα που έχασαν. Στις 4 Ιανουαρίου 2011 θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει, ενώ ήδη έχουν κερδίσει προσωρινή διαταγή για τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία.


zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου