'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Μοντέλο βρέθηκε νεκρό στην έπαυλη του "Mr Bud"....

Εκείνος, πετυχημένος επιχειρηματίας, πάμπλουτος και γόνος μεγάλης οικογένειας.  

Εκείνη, πολλά υποσχόμενο μοντέλο. Η σχέση κρατούσε εδώ κι ένα χρόνο και όλα έδειχναν άψογα. Και ξαφνικά τα πάντα γκρεμίστηκαν όταν εκείνη βρέθηκε νεκρή στην έπαυλη του αγαπημένου της.

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της Αντριεν Νικόλ Μάρτιν. Το ανερχόμενο μοντέλο βρέθηκε νεκρό στην έπαυλη του Ογκαστ Μπους Δ’, γόνου της διάσημης δυναστείας ζυθοποιίας Budweiser, της πιο παραδοσιακής αμερικανικής μπίρας.



Η 27χρονη, χωρισμένη και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, πρώην σερβιτόρα σε εστιατόρια «Hooters», είχε σχέση εδώ κι ένα χρόνο με τον 46χρονο κληρονόμο και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Anheuser-Busch. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και για τους δυο, καθώς μόλις γνωρίστηκαν χώρισαν από τους συντρόφους τους για να είναι μαζί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος δεν θεωρείται αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις τραυματισμού, ωστόσο μόνο τα αποτελέσματα της νεκροψίας, που θα βγουν μετά από τέσσερις έως έξι εβδομάδες, θα αποκαλύψουν τα πραγματικά αιτία του θανάτου της Μάρτιν.


Υπό διερεύνηση είναι το ενδεχόμενο να έχασε τη ζωή της λόγω λήψης υπερβολικής ποσότητας ναρκωτικών, ενώ ο πρώην σύζυγός της -γιατρός στο επάγγελμα- δήλωσε πως έπασχε από κάποια καρδιολογική ασθένεια, αρνιόταν όμως να υποβληθεί σε εξετάσεις και να λάβει θεραπεία.


Μυστήριο αποτελεί και το γεγονός ότι ενώ η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε στις 12.30 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν στη 1.12 το μεσημέρι από κάποιον που την περιέγραψε ως «μη ανταποκρινόμενη», σύμφωνα με την εφημερίδα «The St. Louis Post Dispatch». Δεν έγινε γνωστό, εξάλλου, αν τη στιγμή του θανάτου βρισκόταν στο σπίτι ο Ογκαστ Μπους.


Είναι η δεύτερη φορά που ο μεγιστάνας συνδέεται με τον θάνατο μιας νεαρής γυναίκας. Το 1983, όταν ήταν φοιτητής, ενεπλάκη σ’ ένα τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε μια 20χρονη. Ωστόσο, μετά από επτά μήνες ερευνών της αστυνομίας δεν προέκυψαν ενδείξεις ενοχής του.


πηγή: Espressonews
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου