'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε σε τέσσερις φυλακές!!!

Μεταξύ των σωφρονιστικών καταστημάτων και αυτό του Κορυδαλλού...
 
Ένας εν ενεργεία σωφρονιστικός υπάλληλος, ένα ψυχίατρος φυλακών, ένας πρώην αστυνομικός και πολλοί κρατούμενοι εμπλέκονται -σύμφωνα με τις διωκτικές και δικαστικές αρχές- στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε τουλάχιστον τέσσερις φυλακές της χώρας, μεταξύ των οποίων και στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα που είναι ο Κορυδαλλός.

Ο εισαγγελέας, αφού μελέτησε το πλούσιο αποδεικτικό υλικό και τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων, που είχαν νόμιμα καταγραφεί με την άδεια της δικαιοσύνης, άσκησε κατά παντός υπευθύνου ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει αδικήματα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε κρατητήρια και φυλακές με τη συμμετοχή δημοσίων υπαλλήλων και εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το κύκλωμα φέρεται ότι δρούσε εδώ και τρία χρόνια, ενώ η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες δύο κρατουμένων, ενώ ακολούθησε άρση απορρήτου των τηλεφώνων τους και έχουν καταγραφεί συνομιλίες, οι οποίες θεωρήθηκαν ύποπτες και διαβιβάστηκαν στη δικαιοσύνη.


Newsbeast.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου