'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

Οι λαθρομετανάστες φέρνουν την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα.  

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του.....
αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. 


Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην....

Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.


Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη. Η έκθεση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. 


Γράφει ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πυρήνας από στρατευμένα μέλη της Αλ Κάιντα.

Μετα τα οσα εγιναν χθες στον ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΡΑΧΕΣ.

ΑΣ Καταλαβουμε ολοι οτι τιποτα δεν γινετε τυχαιο.ματ να χτυπουν απλο κοσμο που ειχε παει σε μια συγκεντρωση,στην πλατεια τους.λυπηρο να βλεπουμε να ριχνουν χημικα και μεσα στην εκκλησια.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ..... ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ... ΚΑΙ ΛΟΓΟ Δ.Ν.Τ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ....


http://thiva-hellas.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_6860.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου