'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: "Εφιάλτης" η φωτογράφηση ενός σπιτιού...

Σ


ε φάση εφιάλτη έχει εξελιχθεί για μία οικογένεια η υπόθεση της φωτογράφησης του σπιτιού που διαμένει από άγνωστη γυναίκα. 

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου και ενώ η οικογένεια απουσίαζε.

Το ζευγάρι, που έχει ένα παιδί πέντε ετών, διαμένει σε εξοχική κατοικία η οποία βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα και εδώ και δύο εβδομάδες έχει επιδοθεί σ' έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας Χ που εθεάθη να απαθανατίζει το σπίτι από κάθε γωνιά του.


Η αγνώστου ταυτότητας γυναίκα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της σε σημείο που να μην είναι ορατό εύκολα μέσα από το σπίτι (προφανώς δεν γνώριζε εάν η οικογένεια ήταν μέσα ή όχι) και πλησιάζοντας με τα πόδια άρχισε να τραβά τις φωτογραφίες που την ενδιέφεραν. Και μάλιστα, όχι μία ή δύο φωτογραφίες, αλλά... δεκάδες. Τις οποίες πήρε πηγαίνοντας στα περισσότερα σημεία. Μπροστά, δεξιά και αριστερά της μονοκατοικίας. Μέχρι και σ' ένα χωράφι με λάσπες μπήκε για να μπορέσει να πάρει τη φωτογραφία που ήθελε. Όλη αυτήν την ώρα νόμιζε πως ήταν μόνη αλλά έκανε λάθος. Κι αυτό διότι μία γείτονας που είναι χειμερινή κολυμβήτρια, επέστρεφε από τη θάλασσα με τα πόδια, όταν είδε τη φωτογράφο. Την παρακολούθησε για λίγο και αφού είδε όλες τις παραπάνω κινήσεις, της ζήτησε εξηγήσεις. Εκείνη της απάντησε ότι φωτογράφιζε το σπίτι γιατί της άρεσε και πήγε γρήγορα προς το αυτοκίνητό της κι έφυγε, χωρίς να δώσει συνέχεια στη συζήτηση.
Πήγαν στην αστυνομία...
Η γείτονας ανέφερε στο ζευγάρι που μένει στη βίλα το περιστατικό κι εκείνοι με τη σειρά τους επικοινώνησαν με την αστυνομία. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που χρησιμοποίησε η γυναίκα φωτογράφος και τον οποίο είχε φροντίσει να συγκρατήσει η γειτόνισσα. Και μάλιστα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μία γυναίκα από το Αίγιο. Η διαφορά είναι ότι η συγκεκριμένη δεν εντοπίστηκε στον δηλωμένο τόπο κατοικίας, με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραμένει ένα μυστήριο. Το οποίο μέχρι να λυθεί έχει τρομοκρατήσει το ανδρόγυνο και τα συγγενικά πρόσωπα. Και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι να βρεθεί η λύση του μυστηρίου, οι ίδιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την εξοχική τους κατοικία, φοβούμενοι ότι μπορεί να αποτελέσουν εύκολο «στόχο». 



http://dete.gr/news.php?article_id=21712

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου