'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Γάμος μέσα από το Facebook!!!

Γνωρίστηκαν μέσα από τη σελίδα του Facebook. 

 Μια καλοκαιρινή φωτογραφία από τη Λευκάδα ήταν η... αφορμή να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας που «εξαφάνισε» τα 1.100 χλμ. που χωρίζουν την Αθήνα από το Βελιγράδι και ένωσε δύο ανθρώπους, έναν Ελληνα αστυνομικό και μία συνάδελφό του από το Βελιγράδι.

Ο Διαμαντής εξομολογείται στην «Espresso της Κυριακής» τον παράφορο έρωτά τους. «Περίμενα κάθε μέρα να τελειώσω τη βάρδιά μου και να πάω στο σπίτι μου για να μπω στο "φατσοβιβλίο", όπως αποκαλώ το Facebook» μας λέει ο Διαμαντής.

Ο «σκληρός» άντρας που τελείωσε τη σχολή της Αστυνομίας και επέλεξε αμέσως τη μάχιμη υπηρεσία της Αμεσης Δράσης «μαλάκωσε» όταν γνώρισε την πανέμορφη μελαχρινή Νατάσα. «Δεν θυμόμαστε ακριβώς ποιος εντόπισε πρώτος τον άλλον στο Facebook και έστειλε αίτημα φιλίας, αλλά εγώ πιστεύω ότι το πρώτο βήμα έγινε από τη Νατάσα. Είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και είχε κάποιες φωτογραφίες από τη Λευκάδα. Ετυχε να έχω και εγώ τις ίδιες φωτογραφίες. Τα ίδια ακριβώς τοπία» θυμάται συγκινημένος και συνεχίζει: «Οι φωτογραφίες αυτές ήταν η βάση πάνω στην οποία χτίστηκε η πρώτη μας διαδικτυακή επαφή».


Μπορεί να μιλούσαν διαφορετική γλώσσα, ωστόσο ο έρωτας εμπόδια δεν γνωρίζει. «Μιλούσαμε αγγλικά. Η Νατάσα έκανε οκτώ χρόνια αγγλικά όταν σπούδαζε στη Νομική, αλλά και εγώ τα κατάφερνα γιατί είχα πάει φροντιστήριο».


Οι συζητήσεις μέσω του Facebook έδιναν και έπαιρναν. «Η Νατάσα λατρεύει την ελληνική Ιστορία και με εξέπληξε όταν κάποια μέρα μου ανέφερε την τακτική μάχης που εφάρμοσε ο Λεωνίδας στα στενά των Θερμοπυλών. Η συμπάθεια μεταξύ μας ήταν αναπόφευκτη» τονίζει ο Διαμαντής.


Η καθημερινότητα και των δύο ήταν σκληρή. Αυτός καθημερινά με το χέρι κολλημένο στο πιστόλι τρέχει από τη μια γωνιά της Αθήνας στην άλλη, όπου τον καλεί ττο καθήκον, αφού έχει δώσει όρκο να προστατεύει τους πολίτες. Εκείνη στην εγκληματολογική υπηρεσία της Αστυνομίας του Βελιγραδίου δίνει καθημερινή μάχη ενάντια στο έγκλημα. «Κάθε μέρα περίμενε ο ένας τον άλλον να σχολάσει από τη δουλειά και να μπει στο Internet. Κουβεντιάζαμε για τα πάντα: τι κάνεις, πώς πέρασε η βάρδια, τι έκανες σήμερα... Κάναμε ατέλειωτες συζητήσεις, άλλωστε είχαμε και πολλά κοινά σημεία. Το κυριότερο ήταν το επάγγελμά μας».


Η πρώτη τους online επαφή έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Επί τρεις ολόκληρους μήνες συνομιλούσαν καθημερινά και γνώριζε ο ένας τον άλλο. Ο έρωτας που άναψε στις καρδιές τους μηδένιζε καθημερινά τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν. «Ενα βράδυ, αφού είπαμε καληνύχτα, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να τη γνωρίσω από κοντά. Το επόμενο πρωί έφυγα για Βελιγράδι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που την είδα πρώτη φορά. Μου κόπηκε η ανάσα» λέει συγκινημένος ο Διαμαντής και συνεχίζει: «Και εκείνη όμως ανταποκρίθηκε στα αισθήματά μου.


Ξαναζώ συνέχεια την πρώτη μας βόλτα στο Βελιγράδι. Με πήγε να δω το Κalegmedan. Ενα ιστορικό φρούριο που δεσπόζει επάνω σε έναν λόφο στην καρδιά του Βελιγραδίου, στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα. Ενα υπέροχο μέρος που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Εκεί ήρθαμε πιο κοντά και καταλάβαμε και οι δύο ότι ο ένας ήταν ο σύντροφος που περίμενε ο άλλος».


Ο Διαμαντής όμως έπρεπε να γυρίσει πίσω. Εφυγε για την Ελλάδα, αλλά η σκέψη του και η καρδιά του είχαν μείνει στο Βελιγράδι. «Επειτα από δύο εβδομάδες πήρα πάλι την απόφαση να πάω στο Βελιγράδι, αυτήν τη φορά οδικώς με το αυτοκίνητό μου. Δεν της είπα τίποτε για να της κάνω έκπληξη. Μετά από περίπου 1.100 χιλιόμετρα, αν θυμάμαι καλά, έφτασα έξω από το σπίτι της, το βραδάκι. Εφυγα από την Αθήνα με 24 βαθμούς θερμοκρασία και όταν έφτασα στο Βελιγράδι είχε πέσει στους μηδέν βαθμούς Κελσίου και χιόνιζε. Ηταν μάλιστα το πρώτο χιόνι του φετινού χειμώνα. Το αστείο είναι ότι η Νατάσα, η οποία δεν ήξερε πού ήμουν, είχε γράψει στον τοίχο μου στο Facebook "Το ξέρεις ότι ρίχνει χιόνι στη Σερβία;". Πού να ήξερε ότι το είχα φάει σε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσω έξω από το σπίτι της. Οταν με είδε ξαφνικά μπροστά της έμεινε».


Ο θυελλώδης έρωτάς τους πήρε τον δρόμο του. Η Νατάσα ήρθε στην Ελλάδα και γνώρισε την οικογένεια του Διαμαντή και τους συναδέλφους του στην Αμεση Δράση. Σε λίγους μήνες το φινάλε της ρομαντικής αυτής ιστορίας θα γραφτεί στον Ιερό Ναό του Βελιγραδίου, όπου ο Διαμαντής και η Νατάσα θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Οσο για την πόλη που θα στεγάσει την οικογένειά τους, θα είναι το Βελιγράδι.

 
 
http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου