'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μπαίνει όποιος θέλει στα Δικαστήρια της Πάτρας

Κ


ανένα απολύτως μέτρο προστασίας δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα στα δικαστήρια της Πάτρας και όλα αυτά μετά τις επιθέσεις εκρήξεων σε δικαστικές υπηρεσίες, τη γενικότερη αναστάτωση που έχει επικρατήσει στο χώρο, αλλά και τις σχετικές εντολές άνωθεν.

Γιατί υποτίθεται πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε εντολή να παρθούν μέτρα για την προστασία του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας και όλα αυτά μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης καθώς και το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Όπως έγραψε ο «Κόσμος» την προηγούμενη εβδομάδα, το υπουργείο έστειλε σχετικό έγγραφο προς τις δικαστικές υπηρεσίες της Πάτρας αλλά και τις τοπικές αστυνομικές αρχές, ζητώντας να σχεδιαστεί η 24ωρη φύλαξη του κτιρίου της οδού Γούναρη καθώς και των υπολοίπων κτιρίων, όπου στεγάζονται και λειτουργούν δικαστικές υπηρεσίες. Και μέχρι την εφαρμογή του σχεδίου φύλαξης, ζητήθηκε να υπάρξει μέριμνα για την είσοδο των πολιτών. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε να ελέγχονται όλοι οι πολίτες που μπαίνουν στα δικαστήρια.

Οι οποίοι, σύμφωνα με την υπουργική οδηγία, θα είναι στο εξής υποχρεωμένοι να δείχνουν την ταυτότητά τους για να μπορέσουν να εισέλθουν στο κτίριο. 

Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν έχει συμβεί ακόμα. Στις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας δεν υπάρχει κανείς αστυνομικός. Οι πολίτες μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα. Κανείς δεν ελέγχει κανέναν και φυσικά, ουδείς επιδεικνύει ταυτότητα. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου