'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μόλις αποφυλακίστηκε, άρχισε πάλι τις κλοπές...

Ακόμη και οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χίου έχουν χάσει το… μέτρημα σχετικά με τις φορές που έχουν συλλάβει έναν 25χρονο αμετανόητο -αλλά και… ατζαμή- διαρρήκτη!

Όμως, εκείνος δεν το… βάζει κάτω και μόλις μένει ελεύθερος, ξαναρχίζει το αγαπημένο του… χόμπι, που έχει κάνει πλέον επάγγελμα!

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο 25χρονος είχε συλληφθεί για διάρρηξη σε ένα κατάστημα μοτοποδηλάτων της Χίου και είχε παραμείνει για μικρό χρονικό διάστημα στη φυλακή, ώσπου να βρει χρήματα για να εξαγοράσει την ποινή που του είχε επιβάλει το Αυτόφωρο. Μόλις βγήκε, όμως, «τρύπωσε» στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Καλοπλύτου και άρπαξε ένα… ρολόι!

Όμως, ο 83χρονος ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι άνδρες της Ασφάλειας να τον συλλάβουν πριν απομακρυνθεί και να τον οδηγήσουν στο τμήμα. Εκεί, ο 25χρονος ομολόγησε ότι το ίδιο βράδυ είχε προσπαθήσει να διαρρήξει και άλλα δύο σπίτια, αλλά δεν τα είχε καταφέρει!


Έπειτα από αυτά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί για πολλοστή φορά στον εισαγγελέα Χίου, ο οποίος μάλλον έχει… βαρεθεί να τον βλέπει!


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου