'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

«Άσπρη» μέρα για τον τουρισμό στο Ηράκλειο Κρήτης

«Πλημμύρισε» κόσμο σήμερα το κέντρο του Ηρακλείου, με αφορμή την έλευση του κρουαζιερόπλοιου Splendida, το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, έδεσε χθες το βράδυ στο λιμάνι νωρίτερα από όσο προβλεπόταν.

Το πλοίο επρόκειτο να αφιχθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου σήμερα το πρωί, όμως επειδή χθες δεν κατάφερε λόγω καιρού να δέσει στο Κατάκολο, έφθασε στο Ηράκλειο νωρίτερα.


Το πλοίο μεταφέρει 3.235 τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων, από Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία και άλλες χώρες, οι οποίοι ξεχύθηκαν σήμερα στους δρόμους του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου, εφοδιασμένοι με αδιάβροχα, καθώς ο καιρός τούς επιφύλασσε σήμερα μια βροχερή «έκπληξη»!


Το κρουαζιερόπλοιο Splendida χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό πολυτέλειας, καθώς οι επιβάτες του μπορούν να παίξουν, μεταξύ άλλων, τένις, squash και μίνι μπόουλινγκ.


Μπορούν να νιώσουν την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται στα ύψη, μπαίνοντας στον προσομοιωτή Formula1 ή να απολαύσουν κάποια παράσταση στο θέατρο χωρητικότητας 1.649 ατόμων. Ακόμη το πλοίο περιλαμβάνει δεκαεννιά χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ο καθένας με μοναδικό σχεδιασμό και διακόσμηση.


Επίσης, διαθέτει 1.700 τετραγωνικά μέτρα SPA με δεκαπέντε δωμάτια μασάζ και τρεις χώρους θαλασσοθεραπείας. Μια άλλη καινοτομία των δίδυμων αυτών πλοίων είναι το MSC Yacht club: ένας αποκλειστικός χώρος επισήμων (VIP) με ιδιωτικούς χώρους, υπηρεσία μπάτλερ και αποκλειστική εξυπηρέτηση.


Το «MSC Splendida», το οποίο είναι σχεδιασμένο από έναν από τους κορυφαίους αρχιτέκτονες της ναυτικής αρχιτεκτονικής τον Ντε Τζόριο Ντιζάιν, συνδυάζει την κομψότητα με τη σύγχρονη τεχνολογία, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο, πολυτέλεια και άνεση στους επιβάτες. 



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου