'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

20χρονη πέθανε από ένεση σιλικόνης στα οπίσθιά της!

Είχαν μετατρέψει ξενοδοχείο σε αυτοσχέδια κλινική όπου ταξίδευαν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο προκειμένου να αλλάξουν την εμφάνισή τους... Ολα αυτά όμως με κίνδυνο της ζωής τους.

Η αμερικανική αστυνομία ερευνά το θάνατο μίας βρετανίδας φοιτήτριας 20 ετών που πέθανε λίγες ώρες αφού έκανε ένεση σιλικόνης σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφιας, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.


Η Κλόντια Αντούσεϊ πέθανε σε νοσοκομέιο του Ντέλαγουερ χθες, Τρίτη, το πρωί λίγες ώρες αφού έκανε ένεση σιλικόνης προκειμένου να αυξήσει το μέγεθος των οπισθίων της, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.


Έχει εκδοθεί ένταλμα έρευνας για το ξενοδοχείο, στο οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι δύο γυναίκες έκαναν παράνομα αυτού του είδους τις επεμβάσεις.


Η Αντούσεϊ ταξίδευε μαζί με ακόμη τρεις βρετανίδες φοιτήτριες, μία από τις οποίες είχε επίσης κάνει ενέσεις σιλικόνης στους γλουτούς, σύμφωνα πάντα με το NBC, μία επέμβαση για την οποία πλήρωσε 1.800 δολάρια.


Σύμφωνα με την προκαταρκτική ιατρική έκθεση η αιτία θανάτου της Αντούσεϊ είναι η έγχυση σιλικόνης στο αγγειακό της σύστημα, γεγονός που της προκάλεσε ανακοπή.


newsit
http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου