'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Χυτήρης: "Πριν το μνημόνιο περάσαμε δραματικές στιγμές"

«Πριν το μνημόνιο περάσαμε δραματικές στιγμές που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, μιλώντας στον Real Fm.

Όπως δήλωσε, ότι πριν το μεγάλο «Ναι» της Μέρκελ για τον μηχανισμό στήριξης και το δάνειο των 110 δις ευρώ, η χώρα έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας.«Δώσαμε ένα αγώνα για την ύπαρξή μας. Περάσαμε υπαρξιακή κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το σήμερα,  ο κ. Χυτήρης εξέφρασε την αισιοδοξία του, αν και παραδέχθηκε   ότι τώρα θα πρέπει να προχωρήσει το θέμα της επιμήκυνσης αλλά και να τονωθεί η αναπτυξιακή διάσταση της οικονομίας. «Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει»  υποστήριξε , ενώ χαρακτήρισε «άδικη» την κριτική που δέχεται  ο πρωθυπουργός Γιώργος  Παπανδρέου.

Για το κίνημα  «δεν πληρώνω» ο κ. Χυτήρης  υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη πράξη θα έπρεπε να είχε συμβολικό χαρακτήρα και να μην μετατραπεί σε  «αντικοινωνική νοοτροπία την οποία στηρίζουν και πολιτικές δυνάμεις». Παραδέχθηκε όμως ότι  στο ζήτημα των διοδίων το Δημόσιο από κοινού με τις κατασκευάστριες εταιρείες θα πρέπει να βρουν λύσεις.



star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου