'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Β. Παλαιοκώστα για τρομοκρατία


Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατά συρροή, ανθρωποκτονία με πρόθεση, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας από τρομοκρατική οργάνωση και θανατηφόρα έκρηξη εκδόθηκε από τον 13ο Ανακριτή Αθηνών.

Η υπόθεση αφορά στο θανάσιμο τραυματισμό, το βράδυ της 24.06.2010, του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Γεωργίου Βασιλάκη, Υπασπιστή του τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς αποτύπωμα του Παλαιοκώστα βρέθηκε στον παγιδευμένο με εκρηκτικά επιστολικό φάκελο που στάλθηκε ταχυδρομικά στον τότε Υπουργό.

Παράλληλα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αποτύπωματα του καταζητούμενου Παλαιοκώστα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, μάρκας AUDI A 4, που εγκαταλείφθηκε προχθές (06.02.2011) το μεσημέρι έξω από τη Χαιρώνεια Βοιωτίας, μετά από καταδίωξη και πυροβολισμούς με πολεμικό τυφέκιο κατά Αστυνομικών, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός Αστυνομικού.

Η εξερεύνηση του αυτοκινήτου και των αντικειμένων που εγκαταλείφθηκαν σ΄αυτό συνεχίζονται. Η προανάκριση για το περιστατικό αυτό συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία).

Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τον παραπάνω καταζητούμενο καλείται από την αστυνομία να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 


http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου