'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αυτόφωρο για τα τραπεζοκαθίσματα στη Θεσσαλονίκη

Με το βαμβάκι φαίνεται να σφάζει τους ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ της πόλης ο Γιάννης Μπουτάρης όσον αφορά το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων στην πόλη.  

Η απόφαση είναι ειλημμένη από την νέα δημοτική αρχή να σταματήσει το καθεστώς της ασυδοσίας και της κατάληψης των δημόσιων χώρων από τις καφετέριες.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το παρόν σύστημα επιβολής ποινών στους παραβάτες είναι πολύ χρονοβόρο και στην ουσία δε φέρνει αποτέλεσμα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσβλέπει στη λύση του αυτόφωρου για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης "τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα για να φύγουν, θα πρέπει να επιβληθούν δύο πρόστιμα σε ένα χρόνο στον ιδιοκτήτη, μετά να οδηγηθεί σε δίκη η οποία θα παίρνει αναβολές και μετά από όλα αυτά να καθοριστεί το τελικό ύψος του προστίμου. Δική μας πρόταση είναι να ισχύει η διαδικασία του αυτοφώρου για τα τραπεζοκαθίσματα, να μπορεί να πάρει δηλαδή επι τόπου ο αστυνομικός τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα και αν ο ιδιοκτήτης υποτρπιάσει, παραβιάσει τα όρια άλλες δύο φορές, να πηγαίνουμε σε σφράγισμα του καταστήματος".


Εμείς θα συνεχίσουμε να τονίζουμε ότι πρέπει να σταματήσει η Θεσσαλονίκη να είναι ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ. Φτάνει πια!!!!


spnews.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου