'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη για ναρκωτικά!

Κατέβαλλε εγγύηση 5000 ευρώ.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε χθες ο 45χρονος αρχιφύλακας, που τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε συλληφθεί στην Πρέβεζα για κατοχή ναρκωτικών! Επίσης ελεύθερος αφέθηκε και ένας ακόμη φίλος του αστυνομικού, που συμμετείχε στο περιστατικό.Πιο συγκεκριμένα ο 45χρονου αρχιφύλακας ενώ κατευθύνονταν προς την Πρέβεζα, παρακολουθούνταν από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, οι οποίοι μετά τα μεσάνυχτα τον σταμάτησαν για έλεγχο.Όμως απ’ ότι φαίνεται πρόλαβε και… ξεφορτώθηκε την κοκαΐνη που είχε μαζί του κι έτσι η έρευνα προς στιγμήν σταμάτησε εκεί. Λίγο μετά, δίπλα στο σημείο ελέγχου βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ

Μετά την ανεύρεση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο και τα ξημερώματα του Σαββάτου γύρω στις 5, όταν ο Αρχιφύλακας επέστρεψε ως συνοδηγός σε άλλο αυτοκίνητο και επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά, συνελήφθη.Ο ημεδαπός οδηγός του οχήματος, τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.Σε βάρος του Αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.Ας σημειωθεί ότι ο Αστυνομικός για χρόνια υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, στη συνέχεια αποσπάστηκε στην Αθήνα, στην Προεδρία της Δημοκρατίας (!) και πρόσφατα επέστρεψε στα Γιάννινα, όπου μετατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πραμάντων.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι συνάδελφοι του 45χρονου καταδίκασαν από την πρώτη στιγμή το περιστατικό και ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων Γιώργος Παπατσίμπας, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «τίποτε δεν κουκουλώνεται, τίποτε δεν συγκαλύπτεται. Προκαλεί σοκ στην κοινωνία ένα τέτοιο περιστατικό. Βασικές αρχές μας είναι να μην καλύπτουμε κανέναν που διαπράττει τέτοια αδικήματα. Χρειάζεται σεβασμός προς τον πολίτη και την κοινωνία».


ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ 
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου