'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

ΗΛΕΙΑ : Κλέβουν τους σεισμοπαθείς

Λ

υόμενα στο Αγραπιδοχώρι Πηνείας, ένα από τα χωριά που ο σεισμός των 6,5 Ρίχτερ (8 Ιουνίου 2008) είχε πλήξει καίρια, επέλεξαν να "χτυπήσουν" οι κλέφτες. 

Με λίγα λογια, πάλι οι φτωχοί την πλήρωσαν... 

Στο Αγραπιδοχώρι λοιπόν, σε δύο περιπτώσεις άγνωστοι δράστες "χτύπησαν" παραβιάζοντας τα φτωχικά λυόμενα. Ό,τι είχαν γλιτώσει από το σεισμό οι ένοικοι, τους τα πήραν οι κλέφτες... Από το ένα λυόμενο πήραν 300 δολάρια Αμερικής και Αυστραλίας, χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ, μια ηλεκτρική κουζίνα των 500 ευρώ, διάφορα κλινοσκεπάσματα και είδη προικός αξίας 1.000 ευρώ. Από το δεύτερο πήραν την Plasma τηλεόραση, ένα dvd Player, ένα φούρνο μικροκυμάτων, κλινοσκεπάσματα και είδη προικός, αξίας 1.000 ευρώ.

Στις υπόλοιπες "αστυνομικές" ειδήσεις , στα Λεχαινά ένας 36χρονος ομολόγησε πως ήταν αυτός που πήρε πέτρα και έσπασε την τζαμαρία ψιλικατζίδικου για να πάρει... τέσσερα ευρώ.


Στη Νέα Μανωλάδα από την τσάντα γυναίκας έκλεψαν το πορτοφόλι, που περιείχε την ταυτότητα, το δίπλωμα και τριάντα ευρώ.


Στα Καλύβια της Ήλιδας, ένας κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε στην Αστυνομία πως δύο ΡΟΜΑ, ένας άνδρας και μια γυναίκα, μπήκαν σπίτι του και προσπάθησαν να τον κλέψουν με τη μέθοδο της απασχόλησης. Τους πήρε χαμπάρι και τους κυνήγησε, μέχρι που μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και έγιναν καπνός.


Τέλος στον Πύργο άγνωστοι αφαίρεσαν από πλατφόρμα φορτηγού, που ήταν παρκαρισμένη στην οδό Αλφειού, δύο μπαταρίες με τα καλώδιά τους και 60 λίτρα πετρέλαιο, συνολικής αξίας 600 ευρώ. http://dete.gr/news.php?article_id=24673

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου