'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Φλερτάρουν και απατούν οι Έλληνες στο Ίντερνετ

Αν και επιφυλακτικοί για σχέση η πλειοψηφία των Ελλήνων πλέον φλερτάρει μέσω Ίντερνετ. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία της πανελλαδικής έρευνας που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Κάπα Research για τις ...διαδικτυακές συνήθειες των Ελλήνων.
Όπως προκύπτει, το 45,6% χρηστών φλερτάρει µέσω Ίντερνετ, σχεδόν 5 στους 10 κάνουν φιλίες µέσω των δηµοφιλών ιστοσελίδων, ενώ τα «ηνία» κρατούν οι διαζευγµένοι (60%).

Η έρευνα πραγµατοποιήθηκε από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου 2010 σε δείγµα 1.014 προσώπων, ηλικίας 18 - 54 ετών.

Οκτώ στους 10 συµµετέχοντες στην έρευνα δηλώνουν, πάντως, ότι δεν θα έκαναν σχέση µε κάποιον που γνώρισαν µέσω Διαδικτύου κι αυτό γιατί φοβούνται, αλλά το 65,8% των ανδρών είπε «ναι» σε σεξουαλική επαφή με κάποια που γνώρισε on - line.

Το 22% των ερωτηθέντων παραδέχεται ότι η συστηματική χρήση των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με τους συντρόφους τους, ενώ 1 στους 10 παραδέχεται ότι έχει απατήσει τον σύντροφό του µε κάποιον που γνώρισε στο facebook ή σε σελίδες dating.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου