'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!!

Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ' αυτοφώρω στη Λάρισα ο... υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπουργός μετέβη στη Λάρισα για επισκεφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον..
αστυνομικό-θύμα της ληστείας στα Φάρσαλα το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν γύρω στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή των Τεμπών, έγινε αντιληπτός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας μάλιστα τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων άρχισε να καταδιώκει το υπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως στάθμευσε, για να αντικρίσουν οι αστυνομικοί στη θέση του παραβάτη τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα στους αστυνομικούς, μαζί με τις εξηγήσεις του. Οτι συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων. Στην προκειμένη δε περίπτωση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τον καταδίωξαν, συγχαίροντάς τους.
Κλήση πάντως οι υφιστάμενοι δεν του έκοψαν...


ΠΡΕΖΑ TV

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://veto300.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Και εγώ από τώρα και πέρα μόλις αντιλαμβάνομαι (αλλά και χωρίς να αντιλαμβάνομαι) όργανα της Τροχαίας θα τους δοκιμάζω (σαν ισότιμος πολίτης) και θα τρέχω πολύ να δούμε, αν με πιάσουν θα σημαίνει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους και βέβαια δεν θα μου γράψουν και σε εμένα κλήση γιατί και 'γω δοκιμή θα κάνω. Αυτά τα λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να είναι έτσι και να μην σου πούν πως και αυτοί δοκιμάζουν τα μπλοκάκια τους, να δουν εάν τα καταφέρνουν στο γράψιμο!!! Το ΄΄σαν ισότιμος πολίτης΄΄ θαρρώ πως έχει καταντήσει ανέκδοτο, δυστυχως, στις μέρες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πάντως τον φίλο kosta για το σχόλιό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή