'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η Τουρκία αναπτύσσεται , η Ελλάδα.... κοιμάται...

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία, ASELSAN, εξακολουθεί να αναπτύσσεται και συμμετέχει στην παγκόσμια λίστα ανταγωνιστικότητας των 100 μεγαλύτερων αμυντικών βιομηχανιών στον κόσμο, σύμφωνα με την αξιολόγηση του κορυφαίου αμερικανικού αμυντικού περιοδικού «Defense News».
Φέτος αξιολογήθηκε στην 86η θέση της παγκόσμιας λίστας, ενώ πέρσι βρισκόταν στην 93η θέση.
Στην πρώτη θέση της λίστας αξιολόγησης είναι η αμερικανική αμυντική κοινοπραξία Λόκχιντ Μάρτιν (Lockheed Martin Cooperation), ενώ στη δεύτερη θέση αξιολογήθηκε η βρετανική BA Systems. Στην αναφερόμενη λίστα συμμετέχουν επίσης, τέσσερις αμυντικές κοινοπραξίες από το Ισραήλ.
Η ASELSAN δραστηριοποιείται από το 1975, στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων τηλεπικοινωνιών για στρατιωτικές και βιομηχανικές χρήσεις, τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό.
Η εταιρία απασχολεί 3.550 εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και 1.900 μηχανικοί, ενώ διαθέτει ποσοστό 7% των ετήσιων κερδών της στην έρευνα, αλλά και την ανάπτυξη νέων συστημάτων.
Το βασικό παραγωγικό της έργο.......... αναλύεται στη συμμετοχή σε προγράμματα συμπαραγωγής ή υλοποίησης αντισταθμιστικών ωφελημάτων, για την τουρκική αμυντική βιομηχανία.


ΠΗΓΗ: http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου