'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μήπως σας βρίσκεται κανά δολάριο;

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην καταβληθούν από το αμερικανικό Πεντάγωνο οι μισθοί των υπαλλήλων του, αν δεν περάσει από το Κογκρέσο το ύψους 37 δισεκατομμυρίων δολαρίων νομοσχέδιο περί αμυντικών δαπανών, αφού -σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ- το «ταμείον είναι μείον».

Οι εκκλήσεις του υπουργού Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, για το κατεπείγον κονδύλι που θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση της δύναμης των 30.000 στρατιωτών στο Αφγανιστάν, πέφτουν στο κενό εδώ και μήνες και τώρα πια το Πεντάγωνο εξετάζει το ενδεχόμενο να καταφύγει σε πολύ αυστηρές περικοπές δαπανών για να ανταπεξέλθει.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Πενταγώνου, Τζεφ Μορέλ, σχετικά με το θέμα: «Ενώ ελπίζουμε και περιμένουμε ότι το Κογκρέσο θα τελειώσει την υπόθεση, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε σοβαρά για το ενδεχόμενο να μη συμβεί αυτό. Το Υπουργείο Άμυνας θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να συνεχίσει να προστατεύει τις ΗΠΑ και να στηρίζει το στρατό που έχει αναπτυχθεί. Αυτό ίσως συνεπάγεται το ενδεχόμενο να ζητηθεί από πολλούς ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά σε αυτό το Υπουργείο να έρχονται στη δουλειά χωρίς την δυνατότητα να τους πληρώνουμε ή να πάρουμε άλλα μέτρα, που θα προτιμούσαμε να αποφύγουμε»


ΠΗΓΗ:
http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου