'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ξέχασαν ασκούς με αίμα στα ΚΤΕΛ !!!

Με φορητά ψυγεία, μέσω του ΚΤΕΛ γίνεται η μεταφορά αίματος λόγω περικοπών στα νοσοκομεία και ένα από αυτά παρέμεινε ξεχασμένο για μέρες στη Λάρισα!

Ψυγείο που περιείχε ασκούς με αίμα, έμεινε ξεχασμένο για μέρες στο σταθμό του υπεραστικού Κτελ Λάρισας. Λόγω περικοπών στα νοσοκομεία και μέχρι να υπογραφεί νέα σύμβαση με εταιρείες μεταφοράς, η διαδικασία μεταφοράς γίνεται με φορητά «ψυγεία» μέσω του ΚΤΕΛ.

Διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Κώστας Καραμπάτσα προκειμένου να διαπιστωθεί πόση είναι η ποσότητα του «χαμένου» αίματος και ο υπεύθυνος που ξέχασε να το παραλάβει καθώς επίσης και εάν ειδοποιήθηκε το νοσοκομείο για την αποστολή του, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε από το Γενικό Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Από το κέντρο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας υπογράμμιζαν πάντως, ότι η εν λόγω ποσότητα αίματος δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για λόγους ασφαλείας.

Επισημαίνεται, ότι τα φορητά ψυγεία που μεταφέρεται το αίμα, μπορούν να το διατηρήσουν ασφαλές προς χρήση για κάποιες ώρες και όχι για 10 μέρες που υπολογίζεται ότι παρέμεινε στο ΚΤΕΛ.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου