'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Πήγε για ομαδικό σεξ και τον σκότωσαν..!

Ένα πέπλο μυστηρίου κάλυπτε την εξαφάνιση ενός πολυεκατομμυριούχου στην Αυστραλία πριν από έναν χρόνο και, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, το πέπλο αυτό ήταν... «ροζ».

Τα ίχνη του Χέρμαν Ροκφέλερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος και αξιοσέβαστος επιχειρηματίας, χάθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Πίσω από την εξαφάνισή του κρύβονταν η 41χρονη Μπερναντέτ Ντένι και ο 57χρονος σύντροφός της, Μάριο Σέμπρι, οι οποίοι παραδέχθηκαν ενώπιoν του δικαστηρίου ότι τον σκότωσαν και στη συνέχεια τον διαμέλισαν και έκαψαν τα κομμάτια του.

Το ζευγάρι έφτασε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον επιχειρηματία.

Ο Ροκφέλερ είχε συμφωνήσει μαζί τους να συνευρεθούν ερωτικά, το ζευγάρι, ο ίδιος και η σύζυγός του. Την ημέρα του ραντεβού όμως, ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε μόνος του στο σπίτι του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Όταν η Αστυνομία άρχισε να ερευνά την εξαφάνιση του Ροκφέλερ, αυτή που βοήθησε πραγματικά ήταν η επί 27 χρόνια ερωμένη του. Η ερωμένη του επιχειρηματία ενημέρωσε την αστυνομία ότι αυτός είχε ένα κρυφό κινητό, μέσω του οποίου οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στους δράστες.

Να σημειωθεί ότι η ερωμένη δεν γνώριζε ούτε για την ύπαρξη της συζύγου αλλά ούτε για το… ομαδικό πνεύμα του 51χρονου.!

ΠΗΓΗ : zougla.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.thegreekz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου