'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Τσάμπα κόλπα για να έρθεις στο κέφι!!!!!

Μήπως κόβεις τις φλέβες σου από τη βαρεμάρα; Μήπως τα ευρώ σου είναι περιορισμένα αλλά θέλεις ν' ανεβάσεις το κέφι και τη διάθεσή σου στα ύψη; Κι όμως υπάρχει λύση. Και συγκεκριμένα 7 ωραιότατες πολύ φθηνές ή τσάμπα λύσεις για να έρθεις στο τσακίρ κέφι και ν' αποφύγεις την πλήξη και τη βαρεμάρα.

1. Άλλαξε θέση στα έπιπλά σου: αν βαριέσαι απίστευτα το σπίτι σου ως έχει δεν χρειάζεται ν' αγοράσεις καινούργια έπιπλα για να φτιάξεις το κλίμα. Επιστράτευσε μια κολλητή και μαζί οργανώστε ένα σχέδιο αλλαγής της διακόσμησης. Μπορείτε ν' αλλάξετε τη θέση του καναπέ ή του τραπεζιού, ακόμα και ένα διαφορετικό ριχτάρι, θα σε έκανε να δεις το σπίτι σου με άλλο μάτι. Πες το φενγκ σούι, πες το άλλη οπτική γωνία, πάντως η δημιουργική ενέργεια από την αλλαγή αυτή, θα σε γεμίσει ζωντάνια.

2. Πήγαινε στη δουλειά από άλλο δρόμο ή με άλλο μέσο:
Όπως συμβαίνει και με τα έπιπλα του σπιτιού που έχεις βαρεθεί να βλέπεις στην ίδια θέση ή να σκοντάφτεις στην ίδια γωνία, το ίδιο ισχύει και για τις διαδρομές που αναγκάζεσαι να κάνεις καθημερινά. Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσεις, ρύθμισε το ρολόι μισή ώρα νωρίτερα και ακολούθησε μια διαφορετική διαδρομή προς το γραφείο με το αμάξι ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορείς αντί για το μετρό να χρησιμοποιήσεις το τραμ.

Στη νέα διαδρομή θα θυμηθείς ή θα συναντήσεις πράγματα που είχες ξεχάσει ότι υπάρχουν όπως εκείνη την απίστευτη κρεπερί, ένα λούνα παρκ ή το κολυμβητήριο που πάντα ήθελες να γραφτείς. Φυσικά, δεν χρειάζεται να κάνεις την αλλαγή συνήθεια, αλλά μπορείς να υιοθετήσεις τη μέθοδο για δύο με τρεις εβδομάδες, ειδικά τώρα που καλοκαίριασε και η κίνηση είναι μειωμένη. Άσε που αν οδηγείς, με την αλλαγή στη διαδρομή θα είσαι αφυπνισμένη και θα προλάβεις κάποιο ατύχημα εξαιτίας της αφηρημάδας σου.

3. Κόψε ή βάψε τα μαλλιά σου σπίτι:
Σίγουρα αντανάκλαση του εαυτού σου στον καθρέφτη δεν σε πολυικανοποιεί τώρα τελευταία. Αν σου περισσεύουν 10 ευρώ, κλείσε όσο πιο σύντομα γίνεται ένα ραντεβού με τον κομμωτή σου και άλλαξε το χρώμα και το κούρεμά σου. Αν πάλι δεν σου περισσεύουν χρήματα μπορείς να δοκιμάσεις τις βαφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή να δεις ποιες αλλαγές μπορείς να κάνεις μόνη στο χτένισμα και το κούρεμά σου από τη στήλη Μαλλιά του WomenOnly. Ταυτόχρονα και εφόσον δεν πιάνει το χέρι σου, δοκίμασε να γίνεις μοντέλο σε κάποια σχολή κομμωτικής όπου φοιτήτριες θα δοκιμάζουν χτενίσματα επάνω σου.

4. Άνοιξε την ντουλάπα και ανακάλυψε χαμένους θησαυρούς:
Αν τα ρούχα ή παπούτσια που βλέπεις στα συρτάρια σου δεν σε γεμίζουν, μην βιαστείς να ξοδέψεις όλα σου τα ευρώ σε καινούργια συνολάκια. Ξεκίνα τις ανασκαφές σε ντουλάπες και συρτάρια και ανακάλυψε παλιούς και ξεχασμένους θησαυρούς. Επάνω στα παλιά σύνολα μπορείς να κάνεις αλλαγές που θα τα φέρουν πιο κοντά στο σήμερα (όπως για παράδειγμα το παλιό τζιν με την μεγάλη καμπάνα στο τελείωμα, μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε καυτό τζιν σορτσάκι). Αν πάλι διαθέτεις ένα μικρό κομπόδεμα, περίμενε μέχρι τις εκπτώσεις και κάνε έξυπνες κινήσεις για να επωφεληθείς!

5. Βάψε τους τοίχους:
Βαρέθηκες τους λευκούς τοίχους του σπιτιού σου που έχουν γίνει μαύροι από το τσιγάρο και το νέφος; Πάρε πινέλα και βούρτσες, ένα κουβά χρώμα της αρεσκείας σου και ξεκίνα να βάφεις. Τίποτα δεν θ' αλλάξει πιο δραστικά την εικόνα του σπιτιού σου από την δραστική αλλαγή στο χρώμα των τοίχων. Άσε που ταυτόχρονα, μπορείς να καλέσεις και τις κολλητές για βοήθεια και να περάσετε ένα και δύο και τρία διασκεδαστικά απογεύματα!

6. Προσποιήσου την τουρίστρια:
Μήπως δεν έχεις χρήματα για να κάνεις τουρνέ στα νησιά; Προσποιήσου την τουρίστρια στην πόλη σου και πέρνα εκπληκτικές μίνι διακοπές κατ' οίκον. Επισκέψου μζί με τους τουρίστες όσα μέρη δεν έχεις τιμήσει ακόμα στην πόλη σου. Μουσεία, το Λυκαβηττό ή την Ακρόπολη που όλο λες και ποτέ δεν επισκέπτεσαι.

7. Άνοιξε το δικό σου μπλογκ:
Αν όλες οι κολλητές πήγαν διακοπές, αν σου αρέσει να γράφεις αλλά δεν ξέρεις πως ν' αξιοποιήσεις το ταλέντο αυτό, άνοιξε το δικό σου μπλογκ. Δεν απαιτούνται χρήματα για να ξεκινήσεις το δικό σου μπλογκ, απλά μια εγγραφή και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στο μπλογκ σου μπορείς να ανεβάσεις κείμενα, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο αισθάνεσαι πως θέλεις να κάνεις γνωστό!

ΠΗΓΗ: http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου