'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Συνελήφθη για απειλητικά μηνύματα που έστελνε στον... εαυτό της!!!!!!

Η παροιμία «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση μιας κοπέλας που κατηγορούσε τον πρώην φίλο της για συνεχείς αποστολές απειλητικών μηνυμάτων τα οποία όπως αποδείχτηκε έστελνε η ίδια, και έτσι κατέληξε στη φυλακή!

Συγκεκριμένα, η Mundango Manunga από την Santa Ana της Καλιφόρνια, είχε δηλώσει στην αστυνομία πως ο πρώην φίλος της και η αδερφή του κατακλύζουν το κινητό της τηλέφωνο με απειλητικά μηνύματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις Αρχές η ιστορία αυτή που αποτέλεσε για καιρό πονοκέφαλο για την Αστυνομία είχε ξεκινήσει λίγο μετά το 2008 όταν ο έως τότε σύντροφός της τη χώρισε...

Φυσικά, τα όσα ισχυριζόταν η κοπέλα δεν αποδείχτηκαν ποτέ αλλά αντίθετα, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως η ίδια ήταν η δημιουργός και η αποστολέας των μηνυμάτων προκειμένου να παγιδεύσει τον πρώην σύντροφό της.

Την Παρασκευή η Mundango Manunga καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης και 3 χρόνια αστυνομική επιτήρησης ενώ θα χρειαστεί να καταβάλει και το ποσό των 50.000 δολαρίων ως αποζημίωση!

ΠΗΓΗ: http://www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου