'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Πού θα πάνε διακοπές οι υπουργοί

Όλοι επισήμως αναφέρουν ότι δεν είναι καιρός για διακοπές, αλλά όλοι όλο και κάτι θα κάνουν.

Παρά την κρίση και τη σωρεία νομοσχεδίων που κατατίθονται στη Βουλή, οι υπουργοί αναμένεται να πάνε φέτος διακοπές, αν και επίσημα αναφέρουν πως δεν έχουν καθόλου χρόνο και θα προσπαθήσουν απλά να αποδράσουν μία με δύο μέρες.

Οι περισσότεροι καταφέρνουν και ξεφεύγουν τα Σαββατοκύριακα ενώ ηχηρή εξαίρεση είναι η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη η οποία αν και υπουργός δεν αλλάζει καθόλου το πρόγραμμα των διακοπών της και θα πάει για δύο εβδομάδες στην Κεφαλλονιά με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Αρσένη.

Λίγες λιγότερες ημέρες θα πάει διακοπές η κα Μπατζελή στις παραλίες του Αγίου Κωνσταντινου και των Καμένων Βούρλων, ενώ με την επιστροφή της θα φύγει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Καρχιμάκης, ο οποίος θα πάει διακοπές με τον κ. Παπουτσή στη Ρόδο.

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα αλλά και υπό το φόβο των πυρκαγιών, ο κ. Χρυσοχοΐδης τελικά δεν θα πάει πουθενά, όπως και ο υφυπουργός, κ. Βούγιας. Δυο με τρεις ημέρες θα είναι οι διακοπές της υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία θα επισκεφθεί την Κεφαλλονιά.

Ο κ. Λοβέρδος που είχε την ευθύνη του ασφαλιστικού και των εργασιακών αλλαγών, θα πηγαίνει μόνο κάθε Σαββατοκύριακο στην Κυλλήνη, όπου θα βρίσκεται η οικογένειά του. Η κα Μπιρμπίλη αν και θέλει να ξεκουραστεί φαίνεται πως δεν θα μπορέσει και ίσως να ξεκλέψει δύο με τρεις ημέρες για να πάει στην Ιθάκη τον Αύγουστο.


πηγη newsit.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.thegreekz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου