'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη δολοφονία Γκιόλια

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος και να λύσουν το μυστήριο που λέγεται Σεχτα.


Αν και το πιο πιθανό σενάριο, θέλει οι δράστες να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης και να σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία του 37χρονου δημοσιογράφου, πηγές κυρίως από την Ασφάλεια δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εμπλοκής ποινικών.



Το ενδεχόμενο αυτό έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς και έχει ανοίξει νέους δρόμους στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Τα ευρήματα από το σημείο της επίθεσης, αλλά και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο είναι ελάχιστα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν μόνο θεωρίες και σενάρια.


«Περιμένουμε την προκήρυξη προκειμένου να δούμε τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν το συγκεκριμένο στόχο», τονίζει αξιωματικός της ασφάλειας και προσθέτει «αν δεν έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες τότε το ενδεχόμενο ενός νέου χτυπήματος παραμένει ανοιχτό».



Για αυτό το λόγο, έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα αστυνομικά τμήματα, τις υπηρεσίες της αστυνομίας και τα υπουργεία και μάλιστα χρησιμοποιούνται αστυνομικοί και από άλλες υπηρεσίες που έχουν αποσπαστεί προσωρινά στην Κρατική Ασφάλεια.

http://www.protothema.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://eksoapotadontia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου