'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Το sex τρίο κατέληξε σε λουτρό αίματος!

"Ποιον θα πιστέψεις; Εμένα ή τα μάτια σου" θα έλεγε ο μεγάλος κωμικός Γκραούτσο Μαρξ. Μια ατάκα κατάλληλη για παράνομους εραστές που πιάνονταν από τον ή την σύζυγο στα πράσα.

Δυστυχώς η άτακτη σύζυγος της ιστορίας μας δεν πρόλαβε να πει και πολλά. Όπως αναφέρει η New York Post, o 50χρονος σύντροφος μια γυναίκας στο Μπρούκλιν μπήκε στο διαμέρισμά της και δεν άντεξε στο θέαμα. Η αγαπημένη του συμμετείχε σε τρίο με δύο άλλους άνδρες.
Ώρες αργότερα, ο πληγωμένος εραστής παραδέχθηκε στην αστυνομία, ότι ήταν τόσο τρελός από θυμό, που κατακρεούργησε τα σώματα των δύο ανδρών και τα πέταξε κάπου στο Νιου Τζέρσεϊ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν... πυροβόλησε την κοπέλα και τους δύο άνδρες ή αν τους χτύπησε μέχρι θανάτου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης εντόπισε την 51 χρονη γυναίκα και τους εραστές της αργά τη νύχτα και μετά το φονικό άφησε ηχητικό μήνυμα σε φίλο του.
Ο φίλος του δράστη, προώθησε το μήνυμα στις αρχές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα, βρήκαν τον δράστη να κάθεται δίπλα στο νεκρό σώμα της άτυχης γυναίκας. Ομολόγησε αμέσως τους φόνους και οδηγήθηκε στο τμήμα για ανάκριση.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας που μένει πάνω από το διαμέρισμα του θύματος, τη νύχτα ακούστηκαν ουρλιαχτά και κάποιος φώναξε "βοήθεια", αλλά δεν έδωσε σημασία...
Γείτονες επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα, η οποία είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, αλλά και ότι έβγαινε με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα.

Πηγή

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου