'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις που δεν προσέξαμε....

«Γιατί δεν έχετε μαζική πτώση τιμών αφού έχετε ύφεση;». Πρόκειται για ένα από τα ερωτήματα που έθεσαν επίμονα οι ελεγκτές της τρόικας (αθώα, κουτά αγόρια) στην υπουργό Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη”. Παρά τα βασανιστήρια, η Λούκα δεν «έσπασε». Η ανάκριση συνεχίζεται...

“Οι ελεγκτές έδειξαν επίσης δυσαρεστημένοι και για τις καθυστερήσεις που καταγράφονται στην απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης και λειτουργίας επιχειρήσεων στην Ελλάδα, παρά την ψήφιση από την Βουλή του σχετικού νόμου (3853/2010)”.
Τι στο διάβολο, τόσο καιρό δεν έχουν καταλάβει τίποτε για εμάς; Πού θα πάει αυτή η σχέση;

“Στόχος της τουριστικής πολιτικής της Ελλάδας είναι να φθάσουμε σε 3-4 χρόνια το ένα εκατομμύριο Ρώσων τουριστών, που θα επισκέπτονται ολόκληρη την Ελλάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο. Τάδε έφη υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, στο ελληνικό Γενικό Προξενείο της Μόσχας”.
Σχετικά άσχετο, αλλά, προσεχώς, το σύντομο ανέκδοτο θα είναι το «Έλληνας τουρίστας».

“Την πώληση του 40% της δυναμικότητας της ΔΕΗ ζητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του μνημονίου που υπέγραψε η χώρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”.
Ποια άλλη απόδειξη πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε ότι θέλουν να μας αλλάξουν, με κάθε τρόπο, τα φώτα;

“Απ' όλες τις χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό βοτάνων. Ανάμεσα στα περίπου 5.700 είδη ανώτερων φυτών, περίπου τα 750 δεν υπάρχουν πουθενά εκτός των πολιτικών συνόρων της χώρας”.
Μάγισσες, φέρτε βότανα, το χρέος μου να γιάνω...

“Η Eurostat ανακοίνωσε τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε για τον συνολικό αριθμό κατοίκων στην ΕΕ. Την 1η Ιανουαρίου του 2010 οι 27 χώρες μέλη της ΕΕ είχαν συνολικά 501,1 εκατομμύρια κατοίκους, έναντι 499,7 εκατομμύρια την 1η Ιανουαρίου του 2009. Τα χαμηλότερα ποσοστά γεννητικότητας καταγράφηκαν στη Γερμανία (7,9 ανά χίλιους κατοίκους). Στην Ελλάδα καταγράφηκαν 10,5 γεννήσεις ανά χίλιους κατοίκους”.
Αυτά βλέπει η Μέρκελ και τρελαίνεται...

“Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Ιουλίου το 17ο πρωτάθλημα τάβλι στη Νέα Κίο, που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Φίλων Τάβλι Αργολίδας”.
Σιγά-σιγά, όλη η Ελλάδα ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο μαζικό παιχνίδι «πόρτες» στους πολιτικούς κι αμέσως μετά στο άλλο μεγάλο παιχνίδι, το «φεύγα». Γιατί αν μείνουμε, θα συνεχίσουμε με «πλακωτό»...

“Τέσσερα αρχαία ναυάγια µε φορτίο άθικτα δοχεία κρασιού και λαδιού ανακάλυψε οµάδα αρχαιολόγων, χρησιµοποιώντας βυθοµετρικά σκάνερ, λίγο έξω από το µικρό ιταλικό νησάκι Ζανόνε. Εδώ στην Ελλάδα, ένας 47χρονος συνελήφθη στη Σητεία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, επειδή έκρυβε σε δοχεία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που διακινούσε στην Κρήτη”.
Και για να δείτε πόσο μπροστά είναι τα αστυνομικά μας όργανα, να πούμε ότι δεν χρησιμοποίησαν βυθομετρικά σκάνερ.

“Βρετανικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για έκδοση στη Σερβία του πρώην προέδρου της Βοσνίας, Εγιούπ Γκάνιτς, ο οποίος συνελήφθη στο Λονδίνο, το Μάρτιο, για εγκλήματα πολέμου. Το Βελιγράδι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης”.
Η μεγάλη των πλάβι σχολή...

“Το 6ο «Φεστιβάλ Ταινιών και Οίνου Γκρόσμαν», αφιερωμένο σε κινηματογραφικά έργα τρόμου και φαντασίας, ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου στην πόλη Λιούτομερ, στο βόρειο τμήμα της Σλοβενίας”.
Το φεστιβάλ Tρόμου στην Ελλάδα συνεχίζει να παίζεται in a gas station near you…

ΠΗΓΗ: http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου