'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Φωτιά ΕΛΑΣ για φρουρό Γκιόλια

Αστυνομικός που υπηρετεί στη φρουρά του προέδρου του Αρείου Πάγου, είναι ο ένας από τους δύο μοτοσυκλετιστές που φρουρούσαν τον Σ.Γκιόλια. Άγνοια στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, που διεξάγει έρευνα για το θέμα, αλλά και από τον πρόεδρο του Α.Π. Σε ιδιώτη ανήκει η δεύτερη μοτοσυκλέτα.

Φωτιές έχει ανάψει στην ηγεσία της ΕΛΑΣ η αναφορά για φύλαξη από αστυνομικούς του άτυχου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, στην προκήρυξη της "Σέχτας Επαναστατών".

Αποκαλύπτεται τώρα, ότι αστυνομικός που είχε τοποθετηθεί στη φρουρά του προέδρου του Αρείου Πάγου Γιώργου Καλαμίδα, ήταν ο ένας από τους δύο μοτοσυκλετιστές που συνόδευαν τον Σωκράτη Γκιόλια, χωρίς να το γνωρίζει η ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Ο ίδιος ανέφερε ότι γνώριζε τον δημοσιογράφο από τον χώρο του αθλητισμού και διατηρούσε φιλική σχέση μαζί του και έτσι αιτιολογεί το ρόλο του σε υπηρεσία φύλαξης του Σ.Γκιόλια.

Από την πλευρά του ο Γ.Καλαμίδας, δήλωσε άγνοια για την υπόθεση.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνες για το θέμα, που πλέον έχει πάρει διαστάσεις, καθώς τα ανώτερα κλιμάκια εμφανίζονταν να αγνοούν την ύπαρξη αστυνομικού φρουρού στον Σωκράτη Γκιόλια, ο οποίος εφέρετο να μην έχει ποτέ καταθέσει αίτημα για φύλαξη.

Επίσης, διεξάγεται έρευνα για το έλλειμμα στη φρουρά του προέδρου του Αρείου Πάγου, καθώς ο αστυνομικός είχε διατεθεί εκεί από την υπηρεσία του και κανείς -όπως φαίνεται- δεν γνώριζε την απουσία του από την ομάδα φρούρησης.

Ενδεικτικό της σύγχυσης που επικράτησε είναι ότι η ΕΛΑΣ αντέδρασε και άρχισε να ερευνά το θέμα μετά τη δημοσιοποίηση της προκήρυξης από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, καθώς έως και χθες το βράδυ αν και γνώριζε από το κείμενο που είχε στη διάθεσή της, την υπόθεση, διέψευδε την παρουσία αστυνομικού κοντά στον Σώκράτη Γκιιόλια.

Δεν έχει επίσης διευκρινιστεί, εάν η μοτοσυκλέτα με τον αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΚ 389 ανήκει στον αστυνομικό ή είναι υπηρεσιακή.

Για την δεύτερη μοτοσυκλέτα πάντως, πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ανήκει σε ιδιώτη, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει σχέση με εταιρία υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς και γιατί συνόδευε τον Σωκράτη Γκιόλια.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου