'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Αρρωστημένα μυαλά και συλλήψεις σε Λάρισα και Τρίκαλα..

Σε ανελέητο πόλεμο ενάντια στην κατάρα της παιδοφιλίας στη χώρα μας επιδίδονται καθημερινά οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε μια προσπάθεια να εξαλείψουν το κακό και να οδηγήσουν όσα περισσότερα αρρωστημένα μυαλά στη Δικαιοσύνη.

Μετά την... επίσκεψη της «Αράχνης» στην Κρήτη και την ανακάλυψη αρρωστημένου υλικού παιδικής πορνογραφίας σε υπολογιστές ανθρώπων υπεράνω υποψίας, αλλά και την υπόθεση βιασμού ενός μικρού αγοριού μόλις 6 ετών από 39χρονο συγχωριανό του στην Κρήτη, οι διωκτικές αρχές βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες σε Λάρισα και Τρίκαλα ακολουθώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη δύο ακόμη ανθρωπόμορφων τεράτων.
Χθες ανδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Αράχνη», εντόπισαν... τη «δραστηριότητα» ενός 47χρονου άνδρα από τη Λάρισα και αμέσως ενημέρωσαν τις τοπικές διωκτικές αρχές. Σε συνεργασία πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν να κατέχει αρρωστημένο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος που περιείχαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με βιασμούς ανήλικων παιδιών. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Την ίδια στιγμή, ενώπιον του ανακριτή Τρικάλων θα βρεθεί και ένας 38χρονος ο οποίος συνελήφθη επίσης στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης.
Οι διωκτικές αρχές της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ασφάλεια Τρικάλων πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε μικρό χωριό λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων, όπου έντρομοι οι κάτοικοι έβλεπαν τους πάνοπλους αστυνομικούς να παίρνουν «σηκωτό» τον 38χρονο συγχωριανό τους, άτομο υπεράνω κάθε υποψίας.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ταινίες και φωτογραφίες σκληρού πορνό με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά (ηλικίας από 2 έως και 13 περίπου ετών), που προκάλεσαν σοκ ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρήκαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εξωτερικό δίσκο με αρχεία παιδικής πορνογραφίας, τα οποία εξετάζονται.
Ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διακινούσε στο Διαδίκτυο το αρρωστημένο υλικό. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ωστόσο από τις αρμόδιες αρχές ερευνάται αν δρούσε αυτόνομα ή είναι μέλος ομάδας κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.
Από τις αρχές του Ιουνίου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπό την επίβλεψη του διοικητή τους Μανόλη Σφακιανάκη, «οργώνουν» απ’ άκρη σ’ άκρη όλη τη χώρα με σκοπό να ξορκίσουν την κατάρα και να βάλουν τέλος στην εφιάλτη που έχει προκαλέσει διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αν και η επιχείρηση με την επωνυμία «Αράχνη» και τον κωδικό «Σφυροκόπημα» βρίσκεται ακόμη στη μέση της διαδρομής, ήδη έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα 100 άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να παρακολουθούν on line κακοποιήσεις μικρών αγγελουδιών. Ακόμη και σήμερα, δε, εξακολουθεί να αναζητείται ο 39χρονος Κρητικός ο οποίος δεν δίστασε να κακοποιήσει σεξουαλικά το 6χρονο αγοράκι της φίλης του.
Οι διωκτικές αρχές έχουν πραγματοποιήσει «επισκέψεις» σε Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Ηλεία, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία και δεν σκοπεύουν να σταματήσουν αν δεν πιάσουν στον «ιστό» τους όλους όσοι έχουν έρθει σε επαφή με το διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και έχουν στην κατοχή τους φρικιαστικό υλικό με βιασμούς και κακοποιήσεις μικρών παιδιών. Η επιχείρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Αυγούστου…


ΠΗΓΗ: http://tileorasi-hellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου