'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Quiz: Ποιός...υποδύεται το Troktiko!

Θα μπορούσαμε, αν θέλαμε να απαντήσουμε, στα εκατοντάδες e mails αναγνωστών, που μας ρωτούν τις τελευταίες μέρες, ποιοί κρύβονται πίσω από το μαιμουδοblog, αποκαλύπτοντας, όχι μόνο, ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να το στήσει, αλλά και να επισημάνουμε -κυρίως στον ίδιο- πόσο επικίνδυνο είναι το παιγχνίδι, που αποφάσισε να παίξει.
Για να τολμήσει κανείς, κάτι τέτοιο, στη συγκεκριμένη συγκυρία, που κάποιοι ψάχνουν στόχους, πρέπει να είναι επιεικώς ηλίθιος. Γι αυτό, θα του πούμε, αν αντέχει να πάρει και 2ο φέρετρο στο λαιμό του, (ας φανταστεί ποιόν στοχοποιεί με μια τέτοια κίνηση), καλά το πάει. Αν όχι, ας το πάρει αλλιώς.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω το όνομα και τις ''φιλοδοξίες'' του συγκεκριμένου πολυπράγμονα δημοσιογράφου και μόνιμου σχολιαστή των μεσημεριανών.
(Κάποτε, πριν κάνει την στροφή στην ποιότητα, είχα κι εγώ την τιμή να τον φιλοξενήσω σε εκπομπή μου.).
Το απολύτως βέβαιο, είναι ότι δίπλα σ αυτόν τον κύριο, που διατηρεί και site και άλλο blog που λήγει κι αυτό σε -ικός και επαινεί έως ναυτίας, το νέο μεγαλοφυές ''εγχείρημα'',
δεν υπάρχει κανένας troktikos!
Kανείς τους -όπως μου είπαν, πριν λίγο, τα ίδια τα παιδιά- δεν θα εκμεταλλευόταν, ούτε θα προσέβαλλε με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του Σωκράτη και δε θα στοχοποιούσε έτσι ψυχρά -αλλά και ανόητα- τον αδελφό του, αφού όλοι θα νομίζουν πλέον, ότι...
αυτός κινεί τα νήματα της νέας κίνησης. Ασε που κανένας τους, δεν έχει ακόμη συνέλθει απ αυτό που συνέβη για να ξεκινήσει κάτι άλλο. Και θα το σκεφθούν πολύ ψύχραιμα, το επόμενο βήμα.
Κύριε Δ., ξεκαθαρίστε απολύτως τη θέση σας (όχι άλλα αυθόρμητα ''σχόλια αναγνωστών'' που σας αποκαλούν τρωκτικούς) και δηλώστε ευθαρσώς ότι δεν είστε αυτό (και αυτοί) που, με χίλιους τρόπους, ''διαφημίσατε'' ότι είστε .
Αλλιώς αλλάξτε τίτλο.
Κάντε τον maimou.blogspot

YΓ Οσο για αυτήν την ανάρτησή σας, μου είπαν να σας πω,
(αφού δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας, για να σας το πουν απευθείας)
ότι ούτε φίλος σας ήταν ποτέ, ούτε συνεργάτης σας.
************************************************
Η ανάρτηση
Σε λίγες μέρες κάτι νέο αρχίζει...από ΕΔΩ! Στηρίξτε το...
Η ελευθερία του λόγου είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε...
Ας γίνουμε όλοι οι ΤΡΟΚΤΙΚΟΙ, πλέον και ΤΡΟ(ΜΑ)ΚΤΙΚΟΙ...
Στη μνήμη, του φίλου και συνεργάτη μας...
Tro(ma)ktikos

mediasoup.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου