'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Κατασκοπεία και πορνό!!

Σε ταινία πορνό, πρότειναν να πρωταγωνιστήσει, στην Ρωσίδα κατάσκοπο Άννα Τσάπμαν που απελάθηκε πρόσφατα από τις ΗΠΑ. Η εταιρία ζήτησε από τη φλογερή κοκκινομάλλα συμβόλαιο!

Ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς ταινιών πορνό πλησίασε την Άννα Τσάπμαν, τη γοητευτική Ρωσίδα κατάσκοπο με σκοπό να την κάνει πρωταγωνίστρια σε μια από τις παραγωγές του.

Η Vivid Entertainment, η οποία κρύβεται πίσω από ακατάλληλες ταινίες με "high profile celebrities" εποφθαλμιά την καυτή κοκκινομάλλα καθώς τη θεωρεί ως τη πιο σέξι γυναίκα κατάσκοπο όλων των εποχών.

Η 28χρονη καλλονή, η οποία είναι παντρεμένη και ζει στο Λονδίνο για αρκετά χρόνια, απελάθηκε από τις ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το μήνα στη μεγαλύτερη ανταλλαγή κατασκόπων μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Η εταιρεία έστειλε επιστολή, η οποία έφτασε στα χέρια του δικηγόρου της νεαρής, εκφράζοντας την επιθυμία να κάνει την Τσάπμαν πρωταγωνίστρια σε ροζ ταινία. Όπως αναφέρεται στην επιστολή "όπως φάνηκε η Τσάπμαν δεν ήταν καλή κατάσκοπος. ίσως λοιπόν να είναι μια καταπληκτική ηθοποιός πρωταγωνιστώντας σε μια επερχόμενη ταινία μας".

"Είμαστε πρόθυμοι", συνεχίζει η εταιρεία, "να στείλουμε τον σκηνοθέτη μας για να συνεργαστεί μαζί της".

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Τσάπμαν δεν σχολίασε το γεγονός. Η εν λόγω εταιρεία ανέφερε ότι έχει κάνει πολλές επιτυχημένες ταινίες πορνό με αρκετές διασημότητες όπως είναι η Πάμελα Άντερσον και η Κιμ Καντάρσιαν.

Φήμες λένε πως η Τσάπμαν προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με τα ΜΜΕ με σκοπό να πουλήσει την ιστορία της για 164.000 δολάρια , ενώ σκέφτεται να κάνει και γυμνή φωτογράφιση στο Playboy.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου