'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Υπάρχουν Έλληνες Δικαστές να καθαρίσουν τους …βόθρους που έχουν υπερχειλίσει ;

Η πληγή έχει κακοφορμίσει και το απόστημα δεν λέει να σπάσει.

Η σαπίλα έχει μολύνει άρχοντες και αρχόμενους, κυβερνώντες και κυβερνώμενους, ιδεολόγους χωρίς ιδεολογία πέραν αυτής της «αρπαχτής», και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά είτε με τις συμβάσεις της SIEMENS, είτε με τις προμήθειες των ελαττωματικών αεροσκαφών ή των υποβρυχίων που γέρνουν, και τόσα άλλα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά μόνο για λίγο, έτσι για την τιμή των όπλων που λέμε και μετά όλα τα σκεπάζει το πέπλο της λήθης, και πάμε για άλλα.


Ίσως είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που οι πολιτικοί της και η πολιτική της είναι σε μόνιμη αχρηστία.

Χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία, που μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα δίκην ποδοσφαιριστών που επιζητούν την «καλή» μεταγραφή για να «κονομίσουν», αρκούνται σε κορώνες εντός και εκτός βουλής απλά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Ο ένας προσπαθεί να βγάλει τα .....

..άπλυτα του άλλου στη φόρα, και όλοι μαζί να κουκουλώσουν τα πάντα.


Και ο «τύπος» από κοντά να προσπαθεί να προσκομίσει ωφελήματα σιγοντάροντας όλους και για όλα «με το αζημίωτο» φυσικά.

Τα κανάλια, αλλά και οι φερόμενοι ως «δημοσιογράφοι» φερέφωνα των εκάστοτε διοικούντων προσδιορίζονται ως υμνητές των μεν σε βάρος των δε και απροκάλυπτα πλέον πλασάρουν την ιδεολογία τους φυσικά και αυτά «με το αζημίωτο».

Όπου δε δεν πιάνουν νουθεσίες για συνετισμό, όταν δεν πιάνει η «his master voice», τότε επιστρατεύονται οι «σέχτες», οι όποιες σέχτες καλυμμένες με αλλοπρόσαλλη και συνήθως ανύπαρκτη ιδεολογία, που μισθώνουν τις «ικανότητές» τους ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι, και να «σφίξουν οι κώλοι».


Αυτή είναι η Δημοκρατία μας.


Να σου χτυπούνε την πόρτα σου 5.30 το πρωί και να μην είναι ο γαλατάς, αλλά οι δολοφόνοι σου.


Κατά τα άλλα υπάρχουν αρχές. Έτσι τις λένε τώρα.

Αρχές προστασίας δικαιωμάτων.

Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν κάμερες να ελέγχονται τα γινόμενα στους δρόμους, γιατί είναι αντιδημοκρατικό.

Έτσι ο οιοσδήποτε μπορεί να λεηλατεί, να κλέβει, να καίει, να σκοτώνει, και να μη φοβάται ότι θα εντοπισθεί, πάντα στο όνομα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της δημοκρατίας.


Τέτοια Δημοκρατία δεν τη θέλουμε. Δεν είναι δημοκρατία. Είναι τρομοκρατικός φασισμός, είναι φασισμός της διαπλοκής, της ρεμούλας, των σκοτεινών συμφερόντων που χρόνια τώρα σαν το σαράκι κατατρώει τη χώρα.

Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση.

Υπάρχουν δικαστές να καθαρίσουν αυτούς τους βόθρους που έχουν υπερχειλίσει; Να δούμε επώνυμους νυν «ματσωμένους» και πρώην «λιγούρηδες» πίσω από τα κάγκελα αν δεν δικαιολογήσουν επαρκώς τα κεκτημένα ;

Φθάσαμε στο σημείο εργατικές κατακτήσεις δεκάδων ετών να διαγράφονται με μια μονοκοντυλιά και χιλιάδες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι να εξαθλιώνονται και μάλιστα από «σοσιαλιστική» κυβέρνηση που με δόλιο τρόπο υφάρπαξε την ψήφο τους τάζοντας τους καλύτερες μέρες, σαν τον χειρότερο απατεώνα, σαν τον «παπατζή» της πλατείας Ομονοίας.


Και αυτό γιατί; Γιατί κάποιοι πολιτικοί και παρατρεχάμενοί τους έβαλαν στο χέρι αποθεματικά και μίζες που καλούνται να εξοφλήσουν τα συνήθη θύματα, χωρίς η Δικαιοσύνη να ρωτήσει το πώς και το γιατί.


Γιατί κάποιοι έκαναν περιουσίες σε χρόνο μηδέν, έγιναν δακτυλοδεικτούμενοι από το πουθενά, και κανείς δεν έχει ασχοληθεί μαζί τους.


Γιατί κάποιοι χρωστάνε στο Δημόσιο και κανείς δεν τους δημεύει την παράνομη περιουσία τους να εξοφληθούν τα χρέη.


Γιατί και το Δημόσιο χρωστάει στο Δημόσιο.


Άραγε έφθασε πάλι ο καιρός να ζητάμε ένα λοχία να μας σώσει;


Γιατί λένε ότι «έχει ο καιρός γυρίσματα»;;

Πηγή : Δημήτρης Κοντογιάννης
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://news24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου