'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Παταγώδης αποτυχία των κινήτρων ανάκλησης των παραιτήσεων των στελεχών των Ε. Δ. - "Όχι" από το 94%! !!!


Eλάχιστη ανταπόκριση είχε το μέτρο που έδινε την δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυν'αμεων που έχουν παραιτηθεί να επιστρέψουν στην ενεργό υπηρεσία, Το 94% επέμειναν στην παραίτησή τους και στους τρεις Κλάδους. Το υψηλότερο ποσοστό ανάκλησης της παραίτησής τους και επιστροφής τους στην υπηρεσία το σημείωσε ο Στρατός ΞΗράς με 9% ανακλήσεις παραιτήσεων, ενώ το χαμηλότερο το είχε η Πολεμική Αεροπορία με μόλις 1,5% ενάκληση παραιτήσεων! Στο Πολεμικό Ναυτικό οι ανακλήσεις παραιτήσεων έφτασαν το 7%.

Συγκεκριμένα στον Στρατό Ξηράς από την αρχή του έτους οι παραιτήσεις είναι 968 και οι ανακλήσεις 88.
Στην Πολεμική Αεροπορία 766 οι παραιτήσεις (οι 59 ιπταμενοι) και μόλις 11 από αυτούς ζήτησαν να επιστρέψουν μέχρι σήμερα τελευταία μέρα του μέτρου που δίνει την δυνατότητα στους παραιτηθέντες δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέψουν. 
Στο Πολεμικό Ναυτικό είχαμε 740 παραιτήσεις και μόλις 54 αποφάσισαν να επιστρέψουν.
Τα συνολικά στοιχεία καταδεικνύουν την συνολική αποτυχία του μέτρου και την έλλευψη εμπιστοσύνης των μονίων στελεχών που παραιτήθηκαν προς την υπηρεσία: 2474 παραιτήθηκαν και μόλις 153 επέστρεψαν.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη αφαίμαξη που έχει γίνει μέχρι σήμερα στις Ένοπλες Δυνάεις και β΄ρισκόμαστε μόλις στον όγδοο μήνα του έτους!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου