'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Τους χτύπησε "κακοτυχία" στο ταξίδι του μέλιτος......

Σε τραγωδία κατέληξε το ταξίδι του μέλιτος στην Κέρκυρα για ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, όταν η νεαρή σύζυγος έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου στο οποίο διέμενε με τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η 27χρονη και ο 30χρονος σύντροφός της είχαν σχεδιάσει αυτό το ταξίδι πριν από πολλούς μήνες. Ολα είχαν κανονιστεί με κάθε λεπτομέρεια και το νεαρό ζευγάρι δεν έβλεπε τη στιγμή που θα ταξίδευε για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για το πανέμορφο νησί των Φαιάκων, όπου θα χαλάρωνε και θα ζούσε τον έρωτά του. Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε.

Το προτελευταίο βράδυ της διαμονής τους σε ξενοδοχείο του νησιού οι δύο ερωτευμένοι βρίσκονταν στο δωμάτιό τους όπου και ετοιμάζονταν για τη βραδινή τους έξοδο. Κάποια στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες η 27χρονη Βρετανίδα βγήκε στο μπαλκόνι, όπου παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό, από ύψος περίπου 9 μέτρων! Τον τρομερό θόρυβο από την πτώση άκουσε ο 30χρονος, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο και έντρομος βγήκε να δει τι είχε συμβεί. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά που άκουσε από ανθρώπους που βρίσκονταν στον κήπο, τον έσπρωξαν να κοιτάξει κάτω, όπου με φρίκη είδε την 27χρονη σύζυγό του να κείτεται στο έδαφος.


Αμέσως έτρεξε στο σημείο όπου βρισκόταν η αγαπημένη του, ενώ κάποιοι ένοικοι του ξενοδοχείου είχαν ήδη ειδοποιήσει ασθενοφόρο, το οποίο και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο. Οπως διαπιστώθηκε, η 27χρονη έσπασε τη σπονδυλική της στήλη σε τρία σημεία και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Εκεί ξεκίνησε ένα νέο δράμα για τους δύο νιόπαντρους, αφού το κόστος μεταφοράς της 27χρονης πίσω στην πατρίδα της, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις, αγγίζει τις 16.000 λίρες Αγγλίας και δεν καλύπτεται από την ευρωπαϊκή 
κάρτα περίθαλψής της. Το ζευγάρι δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της επιστροφής στην πατρίδα του και παραμένει στη χώρα μας, ουσιαστικά χωρίς χρήματα.

«Το νοσοκομείο δεν είναι υποχρεωμένο να δώσει τα χρήματα, ωστόσο, αν το ζευγάρι δεν καταφέρει να μαζέψει το απαιτούμενο ποσό για να φύγει, η κοπέλα θα χειρουργηθεί εδώ» είπε στην «Espresso» ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Κώστας Γρηγορόπουλος και πρόσθεσε: «Εχω ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του νησιού, το οποίο προτίθεται να συνεισφέρει κάποια χρήματα, για να διευκολύνει τους δύο νέους να φύγουν για τη Βρετανία».

Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκε το ποσό των 16.000 βρετανικών λιρών που απαιτούνται για την επιστροφή της Carrie-Anne Dudbridge, η οποία τραυματίστηκε σοβαρότατα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Κέρκυρα.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από καμπάνια που οργανώθηκε από τον οργανισμό Mediaviation.


Ένας πολίτης προσέφερε το ποσό των 5.000 λιρών.


«Η Carrie-Anne κυρίως κοιμάται αλλά μου έχει μιλήσει και φοβάται να πεθάνει. Θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στη Βρετανία για να υποβληθεί σε εγχείριση και να δει την οικογένειά της» δήλωσε στο Skynews ο σύζυγός της, Michael Mr Dudbridge. 


Espressonews.gr ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου