'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Περικοπές στη… μπανιέρα συμβουλεύει ο πρίγκιπας Κάρολος!

Περικοπές… στη χρήση της μπανιέρας προτείνει ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας στους βρετανούς με στόχο της προστασία του περιβάλλοντος!


Στο πλαίσιο της νέας πράσινης εκστρατείας του, ο 61χρονος πρίγκιπας προτείνει απλές αλλά ουσιαστικές για τη σωτηρία του περιβάλλοντος αλλαγές στον τρόπο ζωής των Βρετανών.


Στο πλαίσιο των «πράσινων» συμβουλών του, ο πρίγκιπας Κάρολος προτείνει μεταξύ άλλων στους πολίτες της Βρετανίας να καταργήσουν την κακιά συνήθεια να πλένονται στη μπανιέρα και να αντικαταστήσουν αυτή την κακιά συνήθεια με ολιγόλεπτα ντους.


Στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στην προσωπική σελίδα του 61χρονου πρίγκιπα με τίτλο «Σνομπάρετε τη μπανιέρα», αν κάθε μέλος μια τετραμελούς οικογένειας αντικαθιστούσε ένα μπάνιο την εβδομάδα με ντους, ο λογαριασμός της θα ήταν 5 με 15 λίρες πιο φθηνός το χρόνο, ενώ μεγάλο θα ήταν και το όφελος για το περιβάλλον.

Οι προτάσεις του πρίγκιπα Κάρολου, πάντως, έχουν προκαλέσει ειρωνικά σχόλια στον βρετανικό Τύπο, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι του στυλ της παροιμίας «δάσκαλε που δίδασκες» καθώς είναι η γνωστή η αδυναμία της βασιλικής οικογένειας να κάνει μπάνια χαλάρωσης και αναζωογόνησης.


Η «Ντέιλυ Μέιλ» μάλιστα δε διστάζει να αναφέρει ότι ακόμη και ό ίδιος ο Κάρολος, ο οποίος προτείνει αυτές τις αλλαγές του τρόπου ζωής των Βρετανών, όταν ερωτήθηκε για τις προσωπικές του επιλογές στο μπάνιο «αρνήθηκε να απαντήσει».

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου